5 évnél régebbi cikk

Pitbull helyett Flo Rida érkezik a FEZEN-re
Fehérvár Médiacentrum fotójaPitbull helyett Flo Rida érkezik a FEZEN-re

Ahogy ígérték a szervezők: Pitbull váratlan visszalépése után egy másik világsztárral pótolják az üresen maradt szombati koncertidőpontot. Kedd este az is kiderült, hogy nem kisebb név érkezik Székesfehérvárra, mint a szintén világsztár státuszban tündöklő amerikai rapper, Flo Rida. Örülünk?

Hétfőn váratlan hírrel "lepték meg" a FEZEN szombati napjára jegyet váltókat, ugyanis a fehérvári fesztivál idei felhozatalának egyik legnagyobb húzóneve, Pitbull visszamondta a fellépést, így hoppon maradtak a bulizók. A szervezők természetesen gyors pótlást ígértek, így ennek fényében kedden este érkezett is a poszt a FEZEN hivatalos Facebook-oldalára, hogy az amerikai fenegyerek, Flo Rida veszi át Pitbulltól a lantot, így a fesztivál hivatalos nyitánya előtt ismét teljes a fellépők száma.

A floridai Tramar Lacel Dillard, alias Flo Rida (innen a név) zenés karrierje 2000-ben kezdődött, ám az igazi áttörés a T-Painnel közösen jegyzett, 2008-as Low-val jött, amely a Streetdance - Step Up 2 táncos filmben is felcsendült. Innentől aztán az újabb slágereknek köszönhetően egyenes út vezetett a világhírnév felé. A többszörös Grammy-jelölt Flo Rida mára a világ egyik legfelkapottabb rapperévé vált, csaknem tíz éve ontja a slágereket, és olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint a most visszalépő Pitbull vagy David Guetta, Nicki Minaj, Kesha, Rick Ross, Lady Gaga, Ne-Yo és Sia.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek