5 évnél régebbi cikk

Szavazz Székesfehérvárra! - Legyen városunk a Legvirágosabb Úti Cél!
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Szavazz Székesfehérvárra! - Legyen városunk a Legvirágosabb Úti Cél!

Elindult a szavazás a Facebookon, és vasárnap éjfélig lehet leadni a voksokat Székesfehérvárra a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. játékán. Egyelőre nagyon le vagyunk maradva!

A Legvirágosabb Úti Cél 2018 címet nyerheti el Székesfehérvár, már ha kellő lájkot tud begyűjteni a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. játékán. Az 50 000 fő feletti települések játékában Egerrel, Kaposvárral, Kecskeméttel, Szolnokkal, Veszprémmel és Zalaegerszeggel kell megküzdenünk, és jelenleg (2018.08.07. 11:08) Eger 420 kedvelése előtt Szolnok 472 lájkja viszi a prímet, vagyis nagyon bele kell húzni a székesfehérváriaknak, ha 92 kedvelésüket fel szeretnék tornázni a csúcsra.

A szavazatokat augusztus 12-én, vasárnap éjfélig lehet leadni a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. hivatalos Facebook-oldalán

Korábban már lezajlott az 1000 fő és az alatti falvak, az 1000 fő feletti falvak, valamint 50.000 fő és az alatti városok városok versenye, ahol Geresdlak, Gyulaháza, illetve Veresegyháza lett a győztes.

A turisztika ügynökség nemcsak a településeket díjazza, de a szavazók között kategóriánként egy-egy főt sorsolnak ki, aki vásárlási utalványt nyer.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek