5 évnél régebbi cikk

Folytatódik a Berényi út felújítása - Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Folytatódik a Berényi út felújítása - Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát

Augusztus 23-án, csütörtökön reggeltől teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát, a Berényi út felújításának második üteme miatt.

A Berényi út Vértanú utca és Virág Benedek utca közötti szakaszának felújítása a Cserkész utca és Mikszáth Kálmán utca közötti járda átépítésével elkezdődött.

Elsőként a Mikszáth Kálmán utcai ágon történik munkavégzés, azaz a közművek, valamint az út és a járda építése. Emiatt a kivitelező 2018. augusztus 23-tól, csütörtöktől teljes szélességében lezárja a közúti forgalom elől a Mikszáth Kálmán utcát a jelzőlámpás csomóponttól a Mikszáth Kálmán utca 4. számú lakóházig, a csomópontban a jelzőlámpák sárgán villogó üzemmódban fognak működni.

A lezárt szakaszon jelzőlámpás csomóponttól a 4. számú lakóházig, a járművek terelőútvonalon fognak közlekedni. A kijelölt terelő útvonal Virág Benedek utca lesz a Zámoly utca felől a Berényi út irányába a Rozgonyi Piroska utcai körforgalomtól. A Virág Benedek utca jelenlegi forgalmi rendje változatlan marad. Ugyanakkor felhívják a közlekedők figyelmét, hogy a Csitári G. Emil utca csatlakozásában a KRESZ szerinti jobb kéz szabály érvényes. A Széna tér felől Zámoly utca felé a jelzett terelőútvonal a Berényi út - Csutora utca - Forgó utca, vagy a Szekfű Gyula utca - Dózsa György út útvonal lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek