5 évnél régebbi cikk

Sérült és árva kutyusokat segíthetünk a NetPincér virtuális kutyaéttermében
Fehérvár Médiacentrum fotója
NetPincér/Nécsei Rita
Sérült és árva kutyusokat segíthetünk a NetPincér virtuális kutyaéttermében

Kétszemélyes fitnesz tál Dömpikének és a Pufinak, szaftos falatok a dolgos napokra - többek között ezekből a virtuális ételekből választhatunk, ha a menhelyen élő kutyusokat támogatnánk a Vigyél Haza Alapítvány és a NetPincér közösen indított virtuális kutyaéttermében.

Bár az étlap hagyományos rendelési felületnek tűnik, az ott látható fogások csak jelképesek, ám ha rendelünk, valóságos segítséget nyújtunk azoknak az árva, sérült vagy idősebb kutyáknak, akik a Vigyél Haza Alapítvány gondozásában várják, hogy örökbe fogadja őket egy-egy elkötelezett állatbarát. A támogatást pedig mindenki a saját pénztárcájához igazíthatja, hiszen 600 forinttól 9900 forintig terjedő ételválasztékból vásárolhatunk, és bankkártyával is lehet fizetni. 

A Vigyél Haza Alapítvány már 10 éve segíti gazdákhoz az árva kutyákat, munkájuk során már több mint 900 állatot gyógyítottak, neveltek, majd felelős gazdikhoz juttatták őket.

Az ételek természetesen nem kerülnek kiszállításra, hanem a NetPincér levonások nélkül továbbítja az alapítványnak a rendelés értékét, így ha a kosárba teszünk egy-egy ételt, annak teljes összegével a nehéz sorsú kutyákat támogatjuk.

A kampány arcai két pumi kutyus, Ádi és Buksi, akik két éve, idős gazdájuk betegsége miatt kerültek az Illatos úti kutyatelepre, ahol nem sok jó várt rájuk a rácsok között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek