5 évnél régebbi cikk

Elkezdődött a Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása - Frissítés!
Fehérvár Médiacentrum fotója
molvidi.hu
Elkezdődött a Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása - Frissítés!

Információink szerint kedden reggel elindult az új Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása.

Frissítés: Az önkormányzat hivatalos közleménye megerősítette információinkat, vagyis a műszaki átadás után kedden reggel valóban megkezdődött a használatbavételi engedélyeztetési eljárás is a Sóstói Stadionban. Ennek során a hatóságok is a létesítmény minden négyzetméterét és teljes infrastruktúráját alaposan átvizsgálják. Hangsúlyozták, az önkormányzat azt szeretné, ha mielőbb – minden engedély birtokában – hazai terepen léphetne pályára a Vidi csapata.

Még szeptember 4-én írta a szekesfehervar.hu, hogy nem fogadta el Székesfehérvár Önkormányzata a Sóstói Stadion kivitelezőjének készre jelentését, és a hiányosságok pótlására szólította fel a Strabag által vezetett konzorciumot. A stadionrekonstrukcióra vonatkozó szerződésben egyébként augusztus 30-a volt a kivitelezés befejezési határideje.

Akkor a Strabag a hiányosságokkal kapcsolatban nyilatkozatot juttatott el az önkormányzathoz, amelynek tartalmát a szakemberek vizsgálták meg. Úgy tűnik, hogy pont került a történet végére, mivel információink szerint kedden reggel megkezdődött a Sóstói Stadion használatbavételi engedélyeztetési eljárása, és dr. Cser-Palkovics András Instagram-oldalára is kikerült kedden reggel egy sokat sejtetető kép. Vagyis talán elérhető közelségbe került, hogy újra Székesfehérváron lehessen szurkolni a Vidinek.

A másfél hete készült légifotókon és a MOL Vidi FC hivatalos Facebook-oldalára feltöltött képeken is egyértelműen látszott, a stadionrekonstrukció már véghajrában volt akkor is. A kérdés most már csak az, hogy mikor fejeződik be hivatalosan...

Az engedélyeztetési eljárással kapcsolatban megkerestük a Városházát, amint további információt kapunk, frissítjük cikkünket!

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

??? ??

Cser-Palkovics András (@cserpalkovicsandras) által megosztott bejegyzés,

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek