2018. november 15. csütörtök Albert, Lipót
Menü

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatnál forgatott az RTL Klub: élsport és karrierépítés

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatnál forgatott az RTL Klub: élsport és karrierépítés
A Karrier Zóna stábja az Alba Fehérvárnál forgatott (Fotó: NoNém Média)

Az országos kereskedelmi csatorna munkaerő-piaci magazinja látogatott az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatához. A témát természetesen az élsport és a karrierépítés adta.

Felszabadult, mosolygós arcok fogadták az RTL Klub forgatócsoportját az Alba Regia Sportcsarnokban. Az Alba Fehérvárt a BC Dnipro elleni sikeres EuropeCup selejtező után látogatta meg a Karrier Zóna stábja Székesfehérváron. A műsor elsősorban a munkaerőpiac híreivel, történéseivel foglalkozik, főszerepbe helyezi a hazai vállalkozások brandépítési szokásait, állásközvetítők és álláskeresők, jövőbeni hivatásukat még kereső fiatalok számára igyekszik irányt mutatni. A csatornán ebben a hónapban már második szezonját kezdő műsor a sportot sem szerette volna kihagyni, hiszen egy-egy remek ívű sportkarrier inspirációt és útmutatást adhat akár a fiatalok, akár az idősebb generáció számára.

Az Alba fiataljai is nyilatkoztak a forgatáson (Fotó: NoNém Média)
Az Alba fiataljai is nyilatkoztak a forgatáson (Fotó: NoNém Média)

- Csapatkapitányunk, Lóránt Péter testvére, Gergely a Karrier Zóna szerkesztő-riportere, ő keresett meg minket, hogy a brandépítés, a sportolói karrier bemutatása kapcsán szeretnének nálunk forgatni. Gergő elmondta, mindenképpen egy kosárlabdaklubnál szerettek volna anyagot készíteni, egyrészt testvére, Péter miatt, másrészt az Alba hazai mezőnyben elfoglalt élvonalbeli helye miatt esett a választás klubunkra. Egyesületünk vezetősége örömmel vette a megkeresést, így jöhetett létre ez a forgatás. Érdekesség, hogy Gergely minden forgatáson aktívan beszáll az épp felkeresett vállalkozás napi feladatinak elvégzésébe, így tett korábban, amikor egy agrárvállalkozásnál forgattak, illetve az egyik hazai gyorsétteremláncnál is. Nem volt ez másként nálunk sem, a tízes mezt felöltve végigcsinálta csapatunk egyik edzését. A hangulat kiváló volt, láthatóan játékosaink és a szakmai stáb is élvezte az új helyzetet, amely két kiélezett mérkőzés között csempészett némi vidámságot a hajtós edzésbe - avatott be a részletekbe Horváth Éva, az Alba Fehérvár marketingvezetője.

A Karrier Zóna stábja interjúk, beszélgetések, no meg egy teljes edzés keresztmetszetén át igyekezett bemutatni, milyen is az élet egy profi sportklubnál, hogyan telnek a hétköznapok, milyen felkészülés előzi meg az éles tétmérkőzéseket. Lóránt Gergely láthatóan élvezte a fehérvári edzést, melynek végén természetesen elkészültek az interjúk is a csapat játékosaival, vezetőedzőjével és persze a klub vezetőivel is.

Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatánál forgatott adást várhatóan novemberben tekinthetik meg az érdeklődők az RTL Klubon.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

 • Parragh: a lendület tovább tarthat, de növelni kell a fogyasztást
  Parragh: a lendület tovább tarthat, de növelni kell a fogyasztást
 • Időutazás a barokk korba - családi játszóház a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
  Időutazás a barokk korba - családi játszóház a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
 • Népszerű filmzenék - szimfonikus koncert lesz vasárnap a Sóstón
  Népszerű filmzenék - szimfonikus koncert lesz vasárnap a Sóstón
 • A lemenő hold és a felkelő nap - Demeter Zsófia előadása
  A lemenő hold és a felkelő nap - Demeter Zsófia előadása
 • Falmászó nyílt nap és avatás
  Falmászó nyílt nap és avatás
 • Brexit - kiderült, mi lesz a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokkal
  Brexit - kiderült, mi lesz a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokkal
 • Cégkapu - bő egy hónapig regisztrálhatnak a vállalkozások
  Cégkapu - bő egy hónapig regisztrálhatnak a vállalkozások
 • Nyugdíjprémium - ma kezdi a kifizetést a posta
  Nyugdíjprémium - ma kezdi a kifizetést a posta

Eseménynaptár