5 évnél régebbi cikk

Október 30-ig lehet nevezni 25 kategóriában Az Év Honlapja pályázatra
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Október 30-ig lehet nevezni 25 kategóriában Az Év Honlapja pályázatra

Meghosszabbították Az Év Honlapja pályázat nevezési határidejét. Október 30-ig összesen 25 kategóriában várják nemcsak a honlapokat, hanem az applikációkat, digitális megoldásokat és influencer kampányokat is. Tavaly a szekesfehervar.hu különdíjat kapott a versenyen.

Idén keresik többek között Az év applikációját, Az év kreatív megoldását (Instagram story, elektronikus hírlevél, banner, popup, microsite, brand content, brand entertainment és egyéb kreatív projektek) és a legjobb Infleuncer kampányt is Az Év Honlapja pályázaton. A szervezők kitolták a nevezési határidőt, így október 30-án éjfélig bárki benyújthatja pályázatát ezen az oldalon keresztül az előzetesen megadott 25 kategória egyikébe.

Újdonság, hogy már nemcsak magyar nyelvű honlapokkal lehet versenybe szállni, hanem magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várják. Ezek közül a legjobbak továbbjutnak majd a World Summit Award verseny mezőnyébe.

– Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Hódít a vertikális videó, bedurvult az influencer marketing, nyakunkon a mesterséges intelligencia. A digitális marketingterek egyre automatizáltabbak és szabályozottabbak. Minden a dinamikáról, a mozgásról, a gyorsulásról szól. A digitális pénzek felforgatják a fintech világát, minden azonnal kell. A marketingesek alig győzik szusszal a változások követését. Fontos a tanulás, a fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Az egyes kategóriákba eddig összesen 96 nevezés érkezett. A közönségszavazás határideje november 8., a díjátadót pedig hat nappal később, november 14-én rendezik.

Tavaly a legtöbben az e-kereskedelem (25), a szolgáltatás (18) és a B2B (13) kategóriában neveztek Az Év Honlapja pályázatra, összesen pedig 201 nevezés érkezett be a megadott határidőig. Közönségdíjas lett az idén már most 10 ezer szavazat felett járó, így ismét toronymagas esélyes FaszaCuccok.hu, míg az abszolút győztes, az UniCredit Bank mecénás programjának oldala, a ma már sajnos elérhetetlen Korszakalkotók lett. Ez a verseny sem fejeződött be fehérvári siker nélkül: az Önkormányzatok és települések kategóriában különdíjat kapott a Székesfehérvár.hu.

(Forrás: Piac és Profit)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek