2018. november 15. csütörtök Albert, Lipót
Menü

Október 30-ig lehet nevezni 25 kategóriában Az Év Honlapja pályázatra

Október 30-ig lehet nevezni 25 kategóriában Az Év Honlapja pályázatra
Az Év Honlapja tavalyi díjazottjai (Fotó: szekesfehervar.hu)

Meghosszabbították Az Év Honlapja pályázat nevezési határidejét. Október 30-ig összesen 25 kategóriában várják nemcsak a honlapokat, hanem az applikációkat, digitális megoldásokat és influencer kampányokat is. Tavaly a szekesfehervar.hu különdíjat kapott a versenyen.

Idén keresik többek között Az év applikációját, Az év kreatív megoldását (Instagram story, elektronikus hírlevél, banner, popup, microsite, brand content, brand entertainment és egyéb kreatív projektek) és a legjobb Infleuncer kampányt is Az Év Honlapja pályázaton. A szervezők kitolták a nevezési határidőt, így október 30-án éjfélig bárki benyújthatja pályázatát ezen az oldalon keresztül az előzetesen megadott 25 kategória egyikébe.

Újdonság, hogy már nemcsak magyar nyelvű honlapokkal lehet versenybe szállni, hanem magyar fejlesztők angol nyelvű munkáit is várják. Ezek közül a legjobbak továbbjutnak majd a World Summit Award verseny mezőnyébe.

– Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Hódít a vertikális videó, bedurvult az influencer marketing, nyakunkon a mesterséges intelligencia. A digitális marketingterek egyre automatizáltabbak és szabályozottabbak. Minden a dinamikáról, a mozgásról, a gyorsulásról szól. A digitális pénzek felforgatják a fintech világát, minden azonnal kell. A marketingesek alig győzik szusszal a változások követését. Fontos a tanulás, a fejlődés és a szakmai megmérettetés. ’Az Év Honlapja’ pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Az egyes kategóriákba eddig összesen 96 nevezés érkezett. A közönségszavazás határideje november 8., a díjátadót pedig hat nappal később, november 14-én rendezik.

Tavaly a legtöbben az e-kereskedelem (25), a szolgáltatás (18) és a B2B (13) kategóriában neveztek Az Év Honlapja pályázatra, összesen pedig 201 nevezés érkezett be a megadott határidőig. Közönségdíjas lett az idén már most 10 ezer szavazat felett járó, így ismét toronymagas esélyes FaszaCuccok.hu, míg az abszolút győztes, az UniCredit Bank mecénás programjának oldala, a ma már sajnos elérhetetlen Korszakalkotók lett. Ez a verseny sem fejeződött be fehérvári siker nélkül: az Önkormányzatok és települések kategóriában különdíjat kapott a Székesfehérvár.hu.

(Forrás: Piac és Profit)

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

 • Parragh: a lendület tovább tarthat, de növelni kell a fogyasztást
  Parragh: a lendület tovább tarthat, de növelni kell a fogyasztást
 • Időutazás a barokk korba - családi játszóház a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
  Időutazás a barokk korba - családi játszóház a Vörösmarty Mihály Könyvtárban
 • Népszerű filmzenék - szimfonikus koncert lesz vasárnap a Sóstón
  Népszerű filmzenék - szimfonikus koncert lesz vasárnap a Sóstón
 • A lemenő hold és a felkelő nap - Demeter Zsófia előadása
  A lemenő hold és a felkelő nap - Demeter Zsófia előadása
 • Falmászó nyílt nap és avatás
  Falmászó nyílt nap és avatás
 • Brexit - kiderült, mi lesz a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokkal
  Brexit - kiderült, mi lesz a Nagy-Britanniában dolgozó magyarokkal
 • Cégkapu - bő egy hónapig regisztrálhatnak a vállalkozások
  Cégkapu - bő egy hónapig regisztrálhatnak a vállalkozások
 • Nyugdíjprémium - ma kezdi a kifizetést a posta
  Nyugdíjprémium - ma kezdi a kifizetést a posta

Eseménynaptár