2018. november 13. kedd Szilvia
Menü

Tolj sztorit! - Jelentkezz Magyarország első történetkutatójára!

Tolj sztorit! - Jelentkezz Magyarország első történetkutatójára!
Ha van egy jó sztorid, ne habozz! (Fotó: YouTube/KISS ÁDÁM)

A híres és közkedvelt humorista, Kiss Ádám közreműködésével elindult az első hazai történetkutató. Nincs más dolgod, mint videó formájában elküldeni életed sztoriját, ha pedig bekerültél a legjobb százba, akkor élőben is előadhatod az internet népének.

Ha már a könyöködön jön ki az a rengeteg zenélős és táncikálós tehetségkutató, amely mostanában elárasztotta a tv-csatornákat, akkor a történetkutatót neked találták ki. Nem, nem valami történelemmel kapcsolatos összecsapásról lenne szó, hanem sokkal inkább olyan megmérettetésről, amelyben nincs más dolgod, mint elmesélni életed legviccesebb, legmeghatóbb vagy legfontosabb sztoriját, felvenni mindezt kamerával, és elküldeni a humor nagyágyújának, a történetkutató szülőatyjának, Kiss Ádámnak.

Ahogy a hivatalos honlapon is olvashatjátok, a versenyre - 0-99-ig - bárki jelentkezhet, egyetlen kikötés van: 18 alatt szülői, 100 év felett orvosi igazolás szükséges (haha). A történetedről készült videót a weblap jobb oldalán található Sztorid beküldése pont alá szúrhatod be, a neved és e-mail címed megadása után pedig várhatod is a csodát. A jövő porondmestereinek ezeken kívül még három egyszerű szabályt kell betartaniuk:

 1. Ne aggódj a videód minősége miatt. Felveheted kamerával, telefonnal vagy kaputelefonnal, a lényeg, hogy a te sztorid legyen a legjobb és ne haladja meg a maximálisan megengedett 5 percet. 
 2. 100 szerencsés beküldő élőben is elmesélheti élete történetét Kiss Ádámnak és az internet népének. Pötyögd be az e-mail címed, amin kapcsolatba léphetnek veled.
 3. Ezután már semmi dolgod nincs, mint kivasalni az ünneplőd, és várni Ádám értesítését, hamarosan felkeres!

Ha valami így sem tiszta a történetkutatóval kapcsolatban, akkor nyugodtan írj az info@kissadam.hu-ra, illetve Kiss Ádám hivatalos Facebook-oldalára, biztosítalak, hogy rövid időn választ fogsz kapni. Amíg pedig azon agyalsz, hogy milyen sztorival rukkolj elő, mutatunk néhány videót, amelyből inspirálódhatsz:

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Ez is van

 • Még több óvódás juthat el színházba
  Még több óvódás juthat el színházba
 • Díjakat adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából
  Díjakat adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából
 • A jövő fodrászai és a jövő frizurái Székesfehérváron
  A jövő fodrászai és a jövő frizurái Székesfehérváron
 • Erősödik a hazai építőipar
  Erősödik a hazai építőipar
 • Aláírták a Sóstói Stadion bérleti szerződését
  Aláírták a Sóstói Stadion bérleti szerződését
 • Javult az M7-es minősége Balatonvilágos és Zamárdi között
  Javult az M7-es minősége Balatonvilágos és Zamárdi között
 • Nőttek az útdíjakból származó bevételek
  Nőttek az útdíjakból származó bevételek
 • Olcsóbbak lesznek az üzemanyagok
  Olcsóbbak lesznek az üzemanyagok

Eseménynaptár