5 évnél régebbi cikk

Melyik volt Fehérvár kedvenc töklámpása 2018-ban? - Közönségszavazás
·Programokszavazás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Melyik volt Fehérvár kedvenc töklámpása 2018-ban? - Közönségszavazás
·Programokszavazás·Utolsó frissítés: undefined

25 töklámpás között dől el, hogy melyik volt idén a város kedvence a Fehérvári Töklámpás Fesztiválon. A legtöbb szavazatot gyűjtő fotót beküldő tökfaragó a Saveur Kávézó és Cukrászda halloweeni tortáját kapja. A Kéz a kézben - nők a férfiak rákszűréséért mozgalom három különdíjat is felajánlott.

Egy nap alatt kell a lehető legtöbb szavazatot összegyűjteni annak a töklámpást faragónak, aki szeretné megnyerni a Saveur Kávézó és Cukrászda különleges halloweeni tortáját. A fődíjon kívül több különdíj is gazdáját keresi, ezekről az fmc.hu szerkesztői döntenek majd. A Kéz a kézben - nők a férfiak rákszűréséért mozgalom a legcukibb, a legijesztőbb és a legkreatívabb tökfaragónak ajánlott fel egy-egy ajándékcsomagot.

Szavazni a képek jobb felső sarkában található zöld nyílra kattintva lehet. Ugyanitt látható minden töklámpásnál, hogy hány szavazatot gyűjtött. A bal oldali szám pedig azt mutatja, hogy az adott pillanatban hányadik helyen áll a fotó.

A szavazást október 30-án (kedd) 18 órakor lezártuk.

(A szavazásban minden olyan fotó szerepel, mely a vasárnapi Fehérvári Töklámpás Fesztivál helyszínén készült a töklámpásról, és október 29-én (hétfő) 16 óráig beküldtétek üzenetben az fmc.hu Facebook-oldalának. A szavazást a Playbuzz rendszerén belül bonyolítjuk le.)

 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek