5 évnél régebbi cikk

Nagy őszi-téli kiegészítőmustra
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Nagy őszi-téli kiegészítőmustra

Idén ősszel/télen a kiegészítőtrendek középpontjában is a változatosság áll. Csodás színek és minták, több tucat anyag és textúra, illetve mindezek kombinációja teszi fantasztikussá a kínálatot ezen a területen is.

Marilyn Monroe óta tudjuk, hogy a lányok legjobb barátai a gyémántok. De azért valljuk meg őszintén, hogy ez nem mindenkinek adatik meg és nem is biztos, hogy minden helyzetben a gyémánt a legjobb választás. Idén ősszel és télen ráadásul a tervezők és gyártók abszolút nem korlátozták kollekciójukat kizárólag egy színvilág vagy anyag köré.

Tökéletesen megférnek egymás mellett a klasszikus gyöngyös/strasszos ékszerek éppúgy, mint az acélos, vagány statment stílusú termékek. Ezért abszolút bátran kísérletezzünk, formájuk képünkre az aktuális trendeket és dobjuk fel napjainkat éppen olyan kiegészítővel, amilyenhez csak kedvünk van.

Fojtogató vagányság, avagy chokerek mindenkor és mindenhol

A chokerek iránti imádatom, annak nagyjából egy évvel ezelőtti újraéledése óta töretlen. Ugye emlékeztek rá, hogy a choker a nyakunkhoz egészen közel helyezkedő merev anyagú, már-már gótikus megjelenést nyújtó nyaklánc. Továbbra is érvényes a minél merészebb és feltűnőbb, annál jobb alapszabály.

Az anyagok és a formák, valamint a díszítés tekintetében most határ a csillagos ég, ebben az esetben is kizárólag a képzeletünk, a stílusunk és az egyéniségünk szabhat határt.

Statement nyakláncok, avagy klasszikus nyakékek újragondolva

Egy ideje meghódították az egész divatvilágot, és mi töretlenül imádjuk őket. De mik is azok a statement nyakláncok? A méretes, oversize ékszereket hívjuk statementnek. Formájukat és anyagukat tekintve természetesen ezek is igen sokszínűek, lehetnek geometrikusak, kővel kirakottak vagy akár „csupa fém”, csillogó csodák is.

Kezdetben elsősorban az elegánsabb és visszafogottabb ruhákkal párosították, mára azonban a merészebb, vagányabb, feltűnőbb mintájú és szabású ruhadarabokhoz is bátran választhatjuk. Sőt a sportos, laza outfiteket is kiválóan feldobhatjuk velük. Nyugodtan viselhetjük ingek és pulóverek felett is, így ősszel/télen is tökéletes választás.

Réteges láncok

Az apró nyakláncok halmozása, illetve a több rétegből álló darabok viselése ezen a télen abszolút hódítani fog. Idén attól lesz kicsit újszerű ez a trend, hogy kifejezetten szoros nyakpánt is kerül/kerülhet a nyakláncok közé. A rétegesen hordott láncok zárt és dekoltált felsőkkel is egyaránt jól működnek.

Kombinálhatod gyöngysorral vagy vastag lánccal, esetleg az ezüstöt az arannyal, de választhatsz hozzá menő charmot, medált is. Figyeljünk azonban arra, hogy a több réteg, illetve a vékony láncok viselés közben összegubancolódnak, csomósodhatnak.

Méretes és páratlan fülönfüggők

Ha bírja a füled a strapát, válassz egy méretes és extravagáns fülbevalót, hiszen idén ősszel újra hódítanak az extra hosszú és páratlan fülbevalók. A megszokott, kövekkel szórt statement darabok mellett divatosak lesznek az egészen vállig érő hippis, esetleg tollas fülékszerek is.

Ha úgy érzed, ez párban már sok lenne, akkor viseld őket bátran egyedül egymagában vagy válassz aszimmetrikus fazont, mert az új szezonban bátran viselhetsz különböző méretű, színű, anyagú és formájú fülbevalópárokat is.

Idén ősszel/télen is bátran „perecelhetsz”

A karkötők, karperecek, karpántok 2018-ban is fontos szereplői a kiegészítőpalettának. Legyenek akár színében, formájában, anyagában meghökkentőek, merészek vagy látványosak a karkötőid, biztosan megfelelő társai lesznek téli ruháidnak. Ezen a területen idén újdonságnak számít az, ha a karkötőt, órát a hosszú ujjú felső, illetve a kesztyű felett viseled, így a hidegebb napokon is bátran megmutathatod szépségeidet a nagyvilágnak.

Védd a kezeidet!

A boltok polcain már most jobbnál jobb kesztyűket találhatunk. Továbbra is trendi a kötött, a bőr, sőt azok a kombinált, 21. századi verziók is, amelyekben már minden gond nélkül használhatod az érintőképernyős mobilodat vagy a tableted. Az én személyes kedvenceim a gyönyörű, különböző színű bőr verziók, amelyek szinte minden öltözékhez tökéletesen passzolnak, időtállóak és kényelmesek is.

Fókuszban a derék

Egy stratégiailag jól megválasztott öv a figyelem középpontjába helyezhet minket és a csinos, vékony derekunkat is. Ha a teremtő nem volt bőkezű velünk, és nem áldott meg szép és nőies derékkal, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen a megfelelő méretű és anyagú öv az ideális helyen látványosabb eredményt hoz, mint egy jó kezű plasztikai sebész. Nyugodtan viseljük az övet a kabátunk, poncsónk, pulóverünk felett is, így még igényesebb és nőiesebb a megjelenésünk a hideg napokon is.

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed a kiegészítőkkel kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek