Partly cloudy1 °C
2019. február 23. szombat Alfréd
Menü

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is
Gazdag Kitti (középen) a 2018-as Superbodyt is behúzta (Fotó: Gazdagh Szilvia)

November 17-én, szombaton lement a 2018-as SuperBody, ahol Magyarország legfittebb testépítői mérték össze tudásukat és izmaikat. A székesfehérvári Gazdag Kitti is az indulók között volt, és mint eddigi összes versenyéről, ezúttal is éremmel, a Wellness kategória győzteseként térhetett haza.

November 17-én immár 21. alkalommal hozták össze a Vasas Jégcentrumban a Scitec Nutrition által megtámogatott, legjelentősebb magyar testépítő versenyt, a Superbodyt. A nem mindennapi helyszínhez különleges meglepetés is dukált, a szervezők megálmodtak egy jégszobrot, amely többek között azt szimbolizálja, hogy amilyen kifinomult és aprólékos munkát igényel a jégfaragás, olyan nehéz műfaj a testépítés is. Természetesen sztárvendége is volt a rendezvénynek: a többszörös Mr. Olympia döntős, a világ egyik legesztétikusabb profi versenyzője, Cedric McMillan is tiszteletét tette az eseményen.

Ezen a verseny vett részt a fehérvári Gazdag Kitti is, aki, ahogy korábbi interjúnkból kiderül, teljes erőbedobással készült a megmérettetésre. Kitti eddigi összes testépítő versenyén dobogón végzett: a 2017-es FitBalance-on Wellness kategóriában második helyezést ért el, 2018-ban a FitBalance Beach Bodyról szintén ezüstöt vihetett haza, ám a Scitec Muscle Beach 2018 után már egy aranyérem is bekerülhetett a vitrinbe.

Ezt a sort folytatva nevezett be a Superbodyra, ahol Wellness kategóriában szintén behúzta az első helyet. "A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye, itt olyan nagy nevek is versenyeznek, mint pl. a fehérvári Sántha Tomi is. A 2018-as versenyt Budapesten, a Vasas Jégcentrumban bonyolították le nagyon profi körülmények között, elismert, nemzetközi bírói stábbal és remek versenyzőkkel. Hatalmas öröm volt számomra, egyben hihetetlen, hogy sikerült ezt a versenyemet is megnyerni. Sokat készültem, és végre beérett a kemény munka, persze így is van még mit javítani!"

Kittivel ezután a felkészülésre terelődött a szó, illetve arra, hogy mennyi támogatást kapott ez idő alatt. "Minden vendégem, barátom segített pár jó szóval, de legtöbb köszönet két edzőmnek, Kiss Marcellnek és Kraft Andrásnak jár, akik minden reggel velem küzdöttek és segítették edzéseimet. Mellettük hálás vagyok Vörös Nikinek, aki pózolásban és diétámban segített, emellett barátnőként is támogatott, illetve Sántha Tominak, aki amellett hogy ő maga is készült a versenyre, folyamatosan biztatott és ellenőrizte formámat. És a legfontosabbak a családom, akik elviseltek stresszes napjaimon, és próbálták levenni a sok terhet a vállamról. Természetesen vőlegényem, Törteli Balázs is mellettem állt, aki profi bokszolóként tudja milyen egy versenyfelkészülés, végig kísérte utamat legnagyobb támaszomként."

Ezután a siker után kíváncsian kérdezősködtem a jövőről, hogy mi lehet a következő lépcsőfok Kitti karrierjében. "Jelenleg szeretnék egy kis pihenőt adni magamnak, hogy a szervezetem visszatöltődjön. Szeretném megszervezni az esküvőnket, hiszen áprilisban menyasszony lettem. Utána pedig visszaveszem a bikinit, ugyanis minden álmom, hogy külföldi versenyeken indulhassak. Emellett továbbra is sokat dolgozok, illetve egy kicsit visszaülök az iskolapadba is, a tanulást sosem lehet abbahagyni!"

A fehérvári Gazdag Kitti meghódította Magyarország legrangosabb testépítő versenyét is

A Superbody Magyarország legrangosabb testépítő versenye (Fotó: Gazdagh Szilvia)

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Eseménynaptár

 • Magyar hegymászót ölt a lavina
  Magyar hegymászót ölt a lavina
 • Szakértő: a szíriai újjáépítésben az EU-nak is szerepe lesz
  Szakértő: a szíriai újjáépítésben az EU-nak is szerepe lesz
 • Székesfehérvár is képviselteti magát az Utazás Kiállításon
  Székesfehérvár is képviselteti magát az Utazás Kiállításon
 • Délután erősebben felhős időszakok is lehetnek de szűrt napsütés akkor is várható
  Délután erősebben felhős időszakok is lehetnek de szűrt napsütés akkor is várható
 • Ösztöndíj-pályázatok fehérvári diákoknak
  Ösztöndíj-pályázatok fehérvári diákoknak
 • Újra érkeznek adatok Zoltánról, a GPS-jeladóval ellátott gemenci fekete gólyáról
  Újra érkeznek adatok Zoltánról, a GPS-jeladóval ellátott gemenci fekete gólyáról
 • Lőszergyártás is lesz Magyarországon
  Lőszergyártás is lesz Magyarországon
 • Kongresszuson dönt az LMP az EP-listájáról
  Kongresszuson dönt az LMP az EP-listájáról
 • Ma tartja rendkívüli kongresszusát a Jobbik
  Ma tartja rendkívüli kongresszusát a Jobbik