Partly cloudy1 °C
2019. február 23. szombat Alfréd
Menü

Lehetek a sofőröd? - Fehérvárra is elért az autós interjú őrület

Új videós sorozatot indított a Fehérvár AV19, amelyben a hokicsapat játékosai egy-egy fehérvári közéleti hírességet visznek el kocsikázni. Persze ennyiben nem merül ki a sztori, a bevált módszer szerint jól meg is kérdezik őket, úgy mindenféléről. Az első vendég városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András, a volánnál (érted) pedig Erdély Csanád ült.

Pár évvel ezelőtt egy új őrület tört utat magának: James Corden színész, komikus és showman az elsők között (ha nem először) vetemedett rá arra, hogy mindenféle hírességet csaljon el magával egy körre, ahol a beszélgetésen kívül jól meg is énekeltette őket. Ez lett a Carpool Karaoke, amelyben olyan celebek szerepeltek, mint az alább látható Adele, Bruno Mars, Stevie Wonder, Madonna, Will Smith vagy Paul McCartney.

Nem kellett sokat várni, hogy Magyarországra is eljusson ez az igencsak népszerű ötlet, D. Tóth Kriszta újságíró lehagyta a formuláról a nótázgatós részt, és aktuális, őszinte és éles kérdésekkel bombázza kis hazánk legismertebb lakosait. Így aztán többek között Sebestyén Balázs, Bödőcs Tibor, Hosszú Katinka, Zacher Gábor és Majka is az áldozatok között szerepel. DTK Elviszlek magammal című beszélgetős-vezetős műsorhoz hasonlót indított Garami Gábor rádiós műsorvezető is, aki már PotyaUtas címen szállította egyik pontból a másikba a jónépeket hasonló kérdésáradattal megfűszerezve. Ja, és még Kasza Tibi is bepróbálkozott a műfajjal (Kasza Taxi Extra), ám rövid úton elengedte a bulit.

Jó pár év kellett mire Székesfehérvárra is elért ez a trend. 2018. december 5-én napvilágot látott egy olyan videó, ahol is a Fehérvár AV19 jégkorongozója, Erdély Csanád elviszi egy körre dr. Cser-Palkovics Andrást, miközben mindenféle kérdésekkel bombázza. A jópofa videó egy új sorozat első darabja (Lehetek a sofőröd?), a jövőben több hasonló alkotás is várható, ahol a csapat számos játékosa volán mögé ül.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Eseménynaptár

 • Magyar hegymászót ölt a lavina
  Magyar hegymászót ölt a lavina
 • Szakértő: a szíriai újjáépítésben az EU-nak is szerepe lesz
  Szakértő: a szíriai újjáépítésben az EU-nak is szerepe lesz
 • Székesfehérvár is képviselteti magát az Utazás Kiállításon
  Székesfehérvár is képviselteti magát az Utazás Kiállításon
 • Délután erősebben felhős időszakok is lehetnek de szűrt napsütés akkor is várható
  Délután erősebben felhős időszakok is lehetnek de szűrt napsütés akkor is várható
 • Ösztöndíj-pályázatok fehérvári diákoknak
  Ösztöndíj-pályázatok fehérvári diákoknak
 • Újra érkeznek adatok Zoltánról, a GPS-jeladóval ellátott gemenci fekete gólyáról
  Újra érkeznek adatok Zoltánról, a GPS-jeladóval ellátott gemenci fekete gólyáról
 • Lőszergyártás is lesz Magyarországon
  Lőszergyártás is lesz Magyarországon
 • Kongresszuson dönt az LMP az EP-listájáról
  Kongresszuson dönt az LMP az EP-listájáról
 • Ma tartja rendkívüli kongresszusát a Jobbik
  Ma tartja rendkívüli kongresszusát a Jobbik