5 évnél régebbi cikk

Neked milyen szilveszter való?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Neked milyen szilveszter való?

Az Óév utolsó napján sem érdemes kivetkőznünk magunkból: válasszunk a személyiségünknek megfelelő szilveszteri szórakozást, hogy jó értelemben váljon felejthetetlenné az éjszaka!

Utcabál

Kétségtelenül magával ragadó hangulatú, amikor a város főterén ezrek számolnak vissza egyszerre, mielőtt éjfélt üt az óra, aztán lelkendezve borulnak egymás nyakába az új esztendőt ünnepelve. De aki az év többi időszakában sem szereti a hangos koncerteket, szabadtéri rendezvényeket, netán a tömeget is rosszul bírja, az jobb ha kihagyja az ilyenfajta szórakozást. A hidegben még több kitartás kell a hosszas ácsorgáshoz, és az oldalunkba fúródó könyökök elviseléséhez. Az utcabáli szórakozás azoknak való, akik szívesen vetik bele magukat a sűrűjébe. Előnye, hogy még kiöltözni sem kell!

Buli egy szórakozóhelyen

Ez szintén egy olyan műfaj, amit nem tömegiszonyosoknak találtak ki. Mégis kényelmesebb program, mint az utcabál: fűtött helyen vagyunk, beadhatjuk a kabátunkat a ruhatárba és bármikor el lehet menni mosdóba. A pörgés viszont ugyanúgy garantált: ha akarjuk, reggelig rophatjuk, és bármikor megpihenhetünk kedvenc italunk (és jó esetben némi harapnivaló) társaságában. Persze ha sült malacra vágyunk, azt nem ilyen helyen kell keresni.

Házibuli

Ha szeretünk egy pohár pezsgő mellett beszélgetni a barátainkkal, úgy, hogy a zene nem feltétlenül üvölti túl a szavainkat, rendezhetünk mi magunk is egy kis otthoni összejövetelt, vagy elfogadhatjuk a meghívást valamelyik ismerősünktől. Az otthoni szilveszterezés azoknak való, akik a karácsonyhoz hasonlóan ilyenkor is lelkesen készítik el az évről évre megszokott receptjeikből a hidegtálakat, süteményeket, vagy bármilyen szilveszteri különlegességet. Illetve azoknak, akik szívesen kapcsolják be ilyenkor az ünnepi tévéműsorokat, de legalábbis szeretnek maguk dönteni arról, milyen zene szóljon a hangszórókból. A szomszédokat azért ne felejtsük el időben értesíteni!

Szállodai kényelem

Ha minél távolabb szeretnénk kerülni a hétköznapoktól, akkor a legtökéletesebb választás szállodában tölteni a szilveszter éjjelt (hozzácsapva még néhány pihentető napot.) Megszokott környezetünket magunk mögött hagyva teljesen megfeledkezhetünk a mindennapi stresszről és a fárasztó karácsonyi készülődésről. Az ünnep vacsora garantált és jó eséllyel egy zenés-táncos összejövetel is, viszont bármikor visszavonulhatunk a szobánkba (vagy a jacuzziba) ejtőzni.


További ajánlatok:
www.hotelpanorama.hunguesthotels.hu
www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek