5 évnél régebbi cikk

A nyaklánc titka: itt a harmadik szó! Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
A nyaklánc titka: itt a harmadik szó! Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől

A Style Is In The Air blog karácsonyi játékán egy életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncot nyerhetsz a Pesti Ékszer felajánlásában, ha kinyomozod A nyaklánc titkát. Itt a segítség a harmadik szóhoz.

Egy különleges és stílusos karácsonyi ajándékkal szeretnénk megköszönni, hogy egész évben a Style Is In The Air divatbloggal tartottatok. Nyomozós játékunk nyertese a Pesti Ékszer által felajánlott életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncot nyeri meg. A játékról részletesebben itt olvashatsz! Itt pedig az első szóhoz, valamint itt a második szóhoz vezető nyomot találod.

És itt a harmadik nyom, amin elindulhatsz, hogy megtaláld A nyaklánc titkának harmadik szavát:

A nyaklánc titkának harmadik szavát arra a napra rejtettük, amikor a diákokat már biztosan megcsapta az iskolakezdés szele, bár még volt egy kis idejük az erőgyűjtésre, hogy például a földrajzórák rettegett feladatát meg tudják oldani. Merthogy a mai szót rejtő cikkben sem más a téma.

Ha megtaláltad a mai szót is, akkor összeállt a mondat: A nyaklánc titka. Ezt kell elküldened az fmc.hu hivatalos Facebook-oldalán Messenger-üzenetben 2018. december 16-án, vasárnap 12 óráig. A helyes megfejtők között pedig kisorsoljuk, hogy ki teheti a fa alá a Pesti Ékszer gyönyörű, életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncát. A nyertes nevét még aznap, vagyis december 16-án 18 órakor közzétesszük.

Jó nyomozást kívánunk mindenkinek!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek