5 évnél régebbi cikk

Karácsonyi outfitek, avagy miben töltsük az év legszebb napjait
Karácsonyi outfitek, avagy miben töltsük az év legszebb napjait

Ilyenkor az ünnepek közeledtével valahogy háttérbe szorul az öltözet kérdése, hiszen millió és egy feladat sorakozik a listánkon. Bevásárlás, takarítás, sütés-főzés, ajándékok beszerzése, csomagolás és díszítés hogy csak a legfontosabbakat említsük. Aztán amikor elérkezik az ünnep, ránk tör a gondolat, vajon mit vegyünk fel ezeken a csodás napokon.

Ahhoz, hogy a karácsonyt kényelmesen és lazán tölthesd, nem kell egész nap pizsamában maradnod, sőt a mackónadrágot is eldobhatod. Egy csinos, laza összeállítással biztosan nem fogsz mellé! Ugye te sem akarsz egész nap kényelmetlenül feszengeni karácsony napján? Nem is kell! Válassz egy stílusos, laza öltözetet, amelyben egész nap ünnepelhetsz.

A jelszó kényelem, praktikum és elegancia.

 
1., Laza, kényelmes összeállítás vagy elegáns szett?! – ez itt a kérdés - Csak azért, mert egy laza öltözéket választasz, még nem jelenti, hogy nem lehetsz stílusos! Választhatsz akár farmert, vászonnadrágot, esetleg egy pamut szoknyát vagy egybe ruhát a lényeg a kényelmen és komfortosságon van, hiszen csak a szeretteidet, a barátokat és a rokonokat látogatod meg, ezért ne izguld túl a dolgot. Ettől függetlenül azért igyekezz a hétköznapi szettedhez képest egy kicsit csinosabb, elegánsabb vagy ünnepibb lenni, hiszen mégis csak ez az év legcsodásabb időszaka. Ezt megteheted egy szép kiegészítővel (ékszerrel, sállal), vagy egy elegáns inggel, sőt akár a lábbelid is lehet az öltözéked éke ezeken a napokon.


2., Kötött pulcsik időszaka a karácsony - Az idei év divatja is abszolút kedvez ennek, hiszen rengeted menő és csinos kötöttárut találsz az üzletekben, amelyek semmiképp sem hasonlítanak a nagymama által hordott pulcsikhoz. Viseld őket bátran, annál is inkább, hiszen a karácsonyi hangulatot is abszolút fokozza egy-egy ilyen trendi darab! Ezek nem csak divatosak és alkalomhoz illőek, de nagyon kényelmesek is. Egy gyapjú, vagy kasmír pulcsiban fantasztikusan nézel ki, ugyanakkor abszolút tükrözik az ünnep hangulatát is. Ráadásul könnyen le is veheted, ha meleg a kandalló mellett úgy alakulna. Tökéletes választás a családi és baráti összejövetelekre. Amennyiben szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor válassz hosszá egy statement nyakláncot vagy egy szép sálat. Az idei év karácsonyi pulcsi kínálatának nagy újdonságai a világítós pulcsik, amik valóban meghökkentő látványt nyújtanak.


3., A legbiztosabb választás a fekete – Ez tény, és sokan, közöttük én is imádjuk ezt a színt ünnepi öltözetnek is. De figyelem, semmiképpen se legyünk komorak és unalmasak, hiszen az ez ünnep és 2018-as év abszolút nem erről szól! Ezért amennyiben ezt választjuk, akkor vigyünk a szettünkbe valami extrát, valami izgalmasat. Kombináljuk bársonnyal, tüllel, tollal, vagy csipkével, esetleg szavazzunk az extrémebb csillámokra, flitterekre vagy a hímzésekre, ami megadja az ünnep igazi méltóságát. S amennyiben ez nem lenne elég, akkor azért kombináljuk egy leheletnyi pirossal, ezüsttel, arannyal vagy fehérrel. 
Egy gyönyörű cipő kiemeli a lábakat, egy szép öv a derekat és egy szép nyaklánc a dekoltázsunk éke.


4., Színezd újra – A fekete mellett én abszolút ajánlom, hogy az ünnepen igenis számoljuk az élénk színű ruhákkal is- zöld, kék vagy marsala-, amik még egyedibbé tehetik az ünnepi összeállítást és ezzel együtt a hangulatot is. Ha szeretnéd, hogy a karácsony színeit tükrözze az outfited, akkor vagy a piros, vagy a zöld árnyalatai közül válogass, megbolondítva egy kis arannyal, ezüsttel vagy fehérrel. Amennyiben nem vagy elég bevállalós, akkor a fekete kis ruhádat, overálodat dobd fel egy bordó vagy smaragd színű bársonyzakóval, s a hatás garantáltan nem marad el!


5., Mondj igent akár a farmerre is 
- Nyugodtan vegyél fel farmert az ünnepi bulira, vagy rokonlátogatóba. Ha céges rendezvényre mész, vagy a kedvenc unokatesódat keresed fel, válaszd a sötétebb árnyalatú és elegánsabb fazonú verziókat. Fontos, hogy kerüld a túl bő szabású és világos színű darabokat. A szakadások, rojtok, foltok, ilyenkor abszolút tiltólistásak. Az urak esetében egy elegáns farmer, egy divatos ing és egy pulcsi tökéletes választás, amit megkoronázhatunk egy elegáns, minőségi lábbelivel.


6., Ilyenkor nyugodtan öltözz össze a gyermekeddel - Jól hallod, most ez is megengedett. Melyik az a nagymama, aki ne fogadná könnybe lábadt szemekkel, amikor kedvenc unokája összeöltözik apukájával?! Hiszen nagyon cuki és aranyos, amikor egy apuka és a kisfia hasonló öltözetben jelenik meg. A farmer- ing- mellény vagy pulóver összeállítás mindkettőjük esetében telitalálat lesz.

7., 2018-as karácsonyi „Best of darabok” – a bársony anyagok, a maxi szoknyák, és az overálok, a színes női- és férfiingek, az elegáns és vagány bomber dzsekik.


8., Az öltözéked legszebb éke a cipő 
- ezért karácsonykor is fektess különösen nagy hangsúlyt erre - vendégségben és családlátogatáskor egyaránt vedd elő az „ünneplő” lábbelidet, hiszen ez nagyon sokat dob majd a megjelenéseden. Jöhetnek a csillogó és különleges darabok! Ezüst és arany színek, lakk kivitel, állatminták, szexi combcsizmák mind-mind tökéletes darabok ezen a jeles ünnepen.


9., A kiegészítőkről azok, amik felteszik a pontot a megjelenésedre 
– Legyél vagány és bevállalós, hiszen ilyenkor sokkal több minden megengedett. Jöhetnek a nagy statement darabok. A nagy kövek, a flitter és a gyöngyök is. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy ezek még a legegyszerűbb ruhát is kiválóan feldobják.

(Fotók forrása: pinteres.com)

 

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed a karácsonyi Outfiteddel kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Borítókép: kovacs.v.orsolya
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek