5 évnél régebbi cikk

Ismételten nagyot alkottak a magyar DIGIC Pictures videósai
Ismételten nagyot alkottak a magyar DIGIC Pictures videósai

A Magyarországon található 3D-s animációs stúdió, a DIGIC Pictures korábbi nagy volumenű munkái után újra elővette a varázspálcát, és elkészítette a világ egyik legnépszerűbb videójátékának, a League of Legends-nek a 2019-es szezonra felkészítő kedvcsinálóját. Mondanunk sem kell, hogy büszkék vagyunk rájuk!

A budapesti székhelyű DIGIC Pictures-szel a Call of Duty: WWII kapcsán nekünk is sikerült interjút készítenünk, amelyből kiderült, hogy a magyar videósok nemcsak a közkedvelt FPS-lövölde átvezető animációin dolgoztak, hanem számos egyéb világszínvonalú produkció bemutatóján is: többek között nekik köszönhetjük a Warhammer: Mark of Chaos, a Destiny, a Final Fantasy XV, az Assassin’s Creed sorozat, az Uncharted, a Halo, vagy a Witcher CG trailereit.

Mint ahogy a 24.hu tech rovatából megtudtuk, a DIGIC Pictures idén sem hagyott alább a lendülettel, a Netflix következő nagy dobásán, a Love, Death & Robots című új animációs rövidfilmeket egybegyűjtő antológián is munkálkodik, méghozzá olyan hollywoodi fenegyerekek közreműködésével, mint az első Deadpool-mozit felügyelő Tim Miller, nem beszélve arról a David Fincherről, akinek olyan zseniálisan hátborzongató alkotásokat köszönhetünk, mint a Zodiákus, a Holtodiglan, a Hetedik, vagy éppen szintén a Netflixen futó Mindhunter című sorozat.

Mindeközben a DIGIC Pictures videójátékok világáról sem feledkezett meg, és gyorsan kiadta a League of Legends vadonatúj kedvcsinálóját, amely a 2019-es szezont vezeti fel.

A Legaue of Legends-ről (LoL) azt kell tudni, hogy jelenleg a világ egyik felkapottabb MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) műfajú játéka, amelyet a szintén legendás státuszban díszelgő Warcraft III: The Frozen Throne videójátékhoz fabrikált Defense of the Ancients (DotA) ihletett még 2009-ben. Azóta mind a mai napig emberek milliói pörgetik a játékot, és akkora népszerűségre tett szert, hogy időközben a manapság egyre felkapottabb e-sportok programjai közé is beválasztották.

Tehát a DIGIC Pictures újabb animációja nem kis dolog, kíváncsian várjuk, mivel lepik meg a világot legközelebb.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek