5 évnél régebbi cikk

Izgalmas lesz a 2019-es cipőtrend!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Izgalmas lesz a 2019-es cipőtrend!

2018-ban se szűkölködtünk jó cipőkben, és szerencsére idén is lesz miből válogatni.

A tervezők idén is, mint oly sokszor, mertek igazán nagyokat álmodni, és ennek köszönhetően olyan cipőtrendekkel rukkoltak elő, hogy néha még én is csak kapkodom a fejem. Itt vannak például az átlátszó sarkak, a platform és a többi különlegesség. Azért senki se kapjon most azonnal a szívéhez, hiszen a bevált modellek jó része megmarad, de ezeken felül újdonságokból sem lesz hiány.

1. Glove Pumps

Victoria Beckham egyik nagy kedvence ez a darab, és általa lett híressé ez a modell. Elsőre talán csúnyácskának tűnhet, de a szakemberek szerint még egy darabig siker vár a klasszikus körömcipő újragondolt verziójára. Kisebb sarok, extrémebb felsőrész és hegyesebb orr. Az én véleményem az, hogy ez azért nem mindenkinek áll jól, illetve szerintem kevesek érzik igazán a magukénak. De ki tudja, hátha az idő előrehaladtával egyre jobban kedvelik majd a hölgyek...

2. Balerina cipők újragondolva

A „balett” cipők rendkívül kényelmesek, szinte olyan érzés hordani őket, mintha nem is viselnénk semmit a lábunkon. Ezért sokak hatalmas kedvence, és biztos vagyok benne, hogy szinte minden hölgy szekrényében lapul belőle legalább egy darab. Azt azonban be kell vallani, hogy az igazi fashonisztáknak lehet, hogy már kicsit unalmasak és egysíkúak ezek a darabok.

Nos, talán ennek köszönhető, hogy a tervezők 2019-ben a balerinához is hozzányúltak, és megbolondították különböző csatokkal, boka köré tekerhető szalagokkal, szegecsekkel és egyéb díszítőelemekkel. Szerintem nagyon vagány és egyedi minden egyes ilyen lábbeli, de érdemes megpróbálni őket vásárlás előtt, hiszen bizonyos típusok vastagíthatják a bokát, illetve összenyomják a lábat.

3. Metálos csillogás

Mostanra már ez a díszítés nemcsak az órák és az ékszerek vonatkozásában állja meg a helyét, hanem a lábbeliknél is. Jöhet az ezüst és még az arany is. A magas sarkú, valódi csajos kiviteltől kezdve egészen a maszkulin vonalvezetésű, férfias jellegű, dandy lábbelikig, a metálos csillogás 2019-ben is igazán menő.

4. Méretes megoldások

Igen, jól hallottátok! Az emelt talpak és sarkak, valamint a kicsit robusztusabb megoldások 2018 után idén is hódítanak. Vastag talpakra kerülnek az edzőcipők, de rajtuk kívül több fazon is. Véleményem szerint nem kell rögtön nemet mondani erre a trendre sem, hiszen itt is, mint az élet más területén, vannak abszolút vállalható verziók és szélsőséges extremitások egyaránt. Vannak, akiknek kifejezetten javallott ez a trend, mint például az alacsonyabb termettel rendelkezőknek, nekik egy jól megválasztott ilyen típusú lábbeli abszolút praktikus lehet.

5. Masnikkal szebb az élet

A masnik egyértelműen a nőiességet és a bájt jelképezik. A visszafogottabb stílus kedvelőinek szuper választás lehet egy masnival díszített lábbeli, ami idén nemcsak a klasszikus körömcipőkön, hanem a sportcipőkön és a balerinákon is ott lehet. A masni kerülhet az orrészre, a cipő felsőrészére vagy akár a boka körüli területre is. A színek és a textúrák vonatkozásában itt is határ a csillagos ég.

6. Szegecsek, kövek, plasztik és minden, ami feltűnést kelt

Ahogyan az már talán mindenki számára világossá vált, az idei évben a lábbeliknél is minden divat lesz, ami eltér a megszokottól, vagyis különleges. Nyugodtan válasszunk szegecses orrú vagy ilyen pánttal díszített lábbelit, mert nagyon vagány megjelenést kölcsönöz majd nekünk. Ugyanez a helyzet a kövekkel, kristályokkal is, itt ráadásul 2019-ben a méret a lényeg. Vagyis minél nagyobb, annál jobb. Jöhetnek a plasztikból készült darabok, akár színesben is. A színek tekintetében is nyugodtan engedjük szabadjára a fantáziánknak és merjünk bátran csillogni-villogni.

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed a 2019-es cipőtrenddel kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek