5 évnél régebbi cikk

Hét fehérvári jelöltje van a Családháló díjnak - már csak éjfélig lehet szavazni
Fehérvár Médiacentrum fotója
csaladhalo.hu
Hét fehérvári jelöltje van a Családháló díjnak - már csak éjfélig lehet szavazni

Idén is elismerésben részesíthetjük mindazokat a személyeket és intézményeket, akik szerintünk különösen sokat tettek a munkájuk során a gyermekeinkért. A Családháló díj fehérvári jelöltjeire ma éjfélig lehet szavazni.

Bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozókra valamint magukra az intézményekre is szavazhatunk, hogy azok nyerhessék el a Családháló díjat, akik szerintünk 2018-ban nyújtott teljesítményükkel a leginkább kiérdemelték azt. A Családháló díjat 2013-ban alapította a családháló.hu oldal.

Szavazni ma, 2019. február 18-án éjfélig lehet.

Tavaly is beszámoltunk a Családháló díj fehérvári díjazottjáról, idén pedig hét fehérvári jelöltre is voksolhatunk a különböző kategóriákban. 

2018 szülészete kategóriában a Fejér megyei Szent György Kórház, 2018 óvodája kategóriában a székesfehérvári Maroshegyi Óvoda, 2018 általános iskolája kategóriájában a Székesfehérvári Bory Jenő Általános Iskola szerepel a jelöltek között. 2018 védőnője kategóriájában Turáni-Kerkay Zita, 2018 óvónője kategóriájában Németh Istvánné Éva a belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános tagóvodájának pedagógusa kaphatja az elismerést. 2018 bölcsődei kisgyermek nevelője Frank Andrea, a Székesfehérvári Csemete Alapítvány Csemete Gyermekcentrum pedagógusa és Osztotics Andrea, a fehérvári Csibészke Magán Bölcsőde pedagógusa várja a szavazatokat.

Szavazni alábbi linken lehet, 2019. február 18-án éjfélig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek