2 évnél régebbi cikk

Mancs őrjárat gyerekcipők a vidámság jegyében
·Életmódgyerekek·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
borgo.hu
Mancs őrjárat gyerekcipők a vidámság jegyében
·Életmódgyerekek·Utolsó frissítés: undefined

Senki sem mondta, hogy a kicsik ne hordhatnának igazán egyedi és divatos lábbeliket! A mesefigurás gyermekcipők egy részét a szivárvány minden árnyalatában megtalálhatjuk, pontosan azért, hogy vidáman teljenek a mindennapok.

A kedvenc hőssel ellátott típusok ugyanis nagy örömet jelentenek a lurkók számára.

De vajon milyen modellek között válogathatunk? Lássuk a legmenőbb darabokat!

Mesefigurás gyermekcipők a vidám napokért

Sokszor még saját magunknak is gondot okoz megtalálni a tökéletes kiegészítőt. Nincs ez másként akkor sem, amikor a gyermekünknek keresünk lábbelit. Annak érdekében azonban, hogy a lábuk megfelelően fejlődhessen és egészséges lehessen, fontos olyan típust vásárolni, amely tökéletesen passzol rájuk. 

A Mancs őrjárat gyerekcipő Mancs őrjárat gyerekcipő szerencsére nemcsak kényelmes, hanem tartós és minőségi is egyben. Tévhit tehát, hogy művészetnek számít megtalálni a tökéletes modellt, hiszen csak a megfelelő helyen kell keresni. 

Mit kell figyelembe venni a vásárlás során?

Több szempontot is szem előtt kell tartani, amikor a kicsiknek szerzünk be lábbelit. Mivel a lurkók szinte úgy nőnek, mint egy bolondgomba, így sosem szabad méretben pontosan passzolót választani. A takarékoskodás érdekében nem árt 1-2 számmal nagyobb darabot beszerezni, így nem lesz muszáj minden harmadik héten a boltokat járni. 

Elmondható tulajdonképpen, hogy a kicsik lába 3 éves korig nagyjából évszakonként nő meg egy méretet. Kicsit később akár félévente is elegendő lesz nekik cipő után kutakodni. A válogatás során azonban a belső talphossznál maximum maximum 0,8 milliméterrel hosszabb típust szerezzünk be. Ez még pont kényelmes lesz nekik, könnyen járnak benne, ám mégis lesz valami a lábukon. 

Strapabíró mesefigurás cipő?

Azt hihetnénk, hogy egy divatos gyerekcipő nem lehet tartós és strapabíró. Pedig ez közel sincs így, hiszen például a Disney Mancs őrjáratos darabjai még egy mozgékony lurkó számára is tökéletes választásnak bizonyulhatnak. Ezek talpa ráadásul rendkívül könnyű, emellett hajlékony, illetve csúszásgátló egyben. A gyerekek teljes biztonságban érezhetik magukat bennük, hiszen elkerülhető velük mindenféle kisebb baleset. 

Nem elvetendő szempont a kényelem sem. A fejlődő szervezet számára ugyanis rendkívül fontos, hogy a kiválasztott lábbeli komfortos legyen. A Disney ezen kollekciója teljes mértékben egyenesen tartja a gyerekek sarkát, ráadásul a cipő orra sem lesz túl szűk a számukra. Ebben könnyedén felfedezhetik a világot, akár a szülőkkel együtt is. Nyári időszakban pedig semmi esetre se felejtsük el, hogy lényeges szempont a szellőzés, hiszen a forróságban könnyedén befülledhet a lábuk. 

Érdemes tehát figyelmesen vásárolni gyerekcipőt, olyat, aminek megfelelő a hossza és olyan anyagból készül, amely tartós és jól szellőzik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek