1 évnél régebbi cikk

Innovatív villamosipari cég műszaki értékesítő kollégát keres székesfehérvári képviseletére
Fehérvár Médiacentrum fotója
Schrack Technik
Innovatív villamosipari cég műszaki értékesítő kollégát keres székesfehérvári képviseletére

A Schrack Technik hazánkban immár 30 éve sikeresen működő villamosipari kereskedelmi vállalat, 45 országban teremtenek értéket sikerdíjas megoldásainkkal.

Érdekel a villamosipari terület, szívesen dolgoznál magas minőségű termékekkel és komplett megoldásokkal? Úgy érzed hatékonyan kommunikálsz és szívesen állnál helyt egy sokoldalú, változatos munkakörben?

Akkor lehet, hogy a Schrack Technik éppen téged keres! Itt lehetőséged nyílik arra, hogy innovatív termékekkel járulj hozzá egy fejlett villamosipar kialakításához.

A Schrack Technik hazánkban immár 30 éve sikeresen működő villamosipari kereskedelmi vállalat. Portfóliójukban a 0.4kV-os elosztórendszerek és készülékkomponensek mellett a világítás, a biztonsági világítás, az adatátviteli hálózatok, az elektromobilitás és az alternatív megújuló energiaforrások is megtalálhatóak.

Termékeiket folyamatosan fejlesztik és többszörös sikerdíjasként világszinten 45 országban teremtenek értéket megoldásainkkal.

Ha csatlakozni szeretnél elkötelezett csapatukhoz, ide kattintva tudod elküldeni önéletrajzodat. Kérdés esetén a +36 30 019 7615 telefonszámon vagy az e.gaspar@schrack.hu email címen tudsz érdeklődni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek