1 évnél régebbi cikk

Így közlekedhettek az ünnepek alatt Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Wikipedia
Így közlekedhettek az ünnepek alatt Székesfehérváron

Minden fontos információ egy helyen a fehérvári ünnepi (karácsony, szilveszter) közlekedéssel kapcsolatban.

Cser-Palkovics András Facebook-oldalán adott tájékoztatást a fehérvári ünnepi közlekedéssel kapcsolatban:

  • December 17. szombat déltől egészen január 2-án reggel 8-ig végig ingyenes lesz a parkolás Fehérváron, kivéve a történelmi belváros utcáit. Az idei parkolási bérletek január 31-ig érvényesek, azonban már most lehet kapni a 2023-as bérleteket.
  • A helyi buszjáratok december 22. és 2023 január 8. között munkanapokon a szabadnapi menetrend szerint közlekednek majd, néhány kivétellel, ezekről részletesen itt tájékozódhatnak: https://www.szekesfehervar.hu/buszmenetrend
  • Január 9-től a közgyűlés döntésének megfelelően a mostani menetrend áll vissza, tehát nem vezetjük be a tervezett járatcsökkentéseket!
  • A sorban állások elkerülése érdekében a 2022. december havi, második félhavi, negyedik negyedéves, illetve második féléves dolgozó és tanuló, papíralapú bérletek január 9-én éjfélig lesznek érvényesek.
  • A buszjegy áráért kapható, online 280, papíralapon 340 forintba kerülő diákbérleteket fenntartjuk 2023-ban is!

"Bízom benne, hogy ezek az intézkedések hozzájárulnak ahhoz, hogy Fehérváron kellemesen, talán kicsit gondtalanabbul is teljenek az ünnepek! Mindenkit arra kérek, vigyázzon az utakon magára és a közlekedőkre is, hiszen a karácsony előtti csúcsokban minden bizonnyal nagy forgalom várható, kedvezőtlen időjárás mellett" - tette hozzá a polgármester.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek