1 évnél régebbi cikk

Egyszerű és mégis menő férfidivat városi fiataloknak
Fehérvár Médiacentrum fotója
Jack & Jones/griffwebshop.com
Egyszerű és mégis menő férfidivat városi fiataloknak

A farmer ma már egyetlen férfi ruhatárából sem hiányozhat, legyen bármilyen korú, foglalkozású, hiszen akár a sportosan elegáns viselet része is lehet egy sportzakóval, sneakerrel.

A városi stílus az egyszerűség, a fiatalosság és a kényelem szinonimája, legyen szó cipőről, nadrágról, pólókról, pulóverekről, dzsekikről vagy kiegészítőkről. A fiatalok, serdülők között nagyon népszerű, de egyes visszafogottabb, jól kombinálható darabjait minden korosztály szívesen viseli nemcsak a hétvégéken, szabadidős tevékenységek során, de megfelelően társítva a hétköznapokban is, munkába. 

Stílusos városi élet 

A városi életmód, az egész napos rohanás kihatással van az életstílusra, az öltözködésre is, így a hétköznapokban, főként a fiataloknál a farmer-póló összeállítás már teljesen elfogadott, és a konvencionálisabb öltözékeket is egyre több munkahelyen felváltják a lazább összeállítások. A Griff Webshop Jack & Jones kollekciója a farmereket kedvelő, modern férfiaknak kínál trendi, praktikus és kényelmes ruhákat és kiegészítőket.

Azoknak, akik egyszerre szeretnének lezser és elegáns megjelenést, a városi ruházatok tökéletesek lehetnek, hiszen egy farmerral párosítva is megállják a helyüket a suliban, egy lazább munkahelyen, sétához vagy szórakozáshoz, minden évszakban.

Laza és trendi

A városi ruházat a városi kultúrákhoz, különösen a hip-hop és rap zenével foglalkozó fiatalokhoz köthető öltözködési stílus, amely a különböző országokban eltérő lehet. Ez a viselet egyre szélesebb körben népszerű, köszönhetően annak, hogy bármilyen testtípuson vagy stílusú emberen jól mutat. 

Szeretsz stílusosan, de mégis lazán és a legújabb trendeknek megfelelően öltözködni? Te is megszállottja vagy a farmereknek? Akkor a Jack & Jones férfi ruházatait neked találták ki. Ma már nemcsak farmeres összeállításokkal örvendeztetik meg a kényelmes városi divat kedvelőit, hanem akár klasszikus chinót és elegáns öltönyöket, szövetkabátokat is vásárolhatsz a kollekciójukból. 

Városi ruházat stílusos férfiaknak

A városi ruházat népszerű, így a nemzetközileg elismert márkák mellett kedvelt helyi divattervezők és márkák darabjai közül is válogathatsz igényeid szerint. Az urban outfit a személyiségről szól. Azok, akik városi öltözéket viselnek, mindig csak olyat vásárolnak, amiről úgy gondolják, hogy megfelel a stílusuknak, jól áll nekik, függetlenül attól, hogy hol kell megjelenniük, vagy milyen az időjárás. A divat nem kor- és méretfüggő, így a városi ruházatban minden testalkatra, minden életkornak megfelelő holmikat találsz, mondhatjuk úgy is, hogy kortalan divatot képvisel. 

Évszakonként frissítheted a ruhatáradat, beszerezhetsz a legújabb trendeknek megfelelő újdonságokat, amelyek tökéletesen beleilleszthetők a meglévő ruhatáradba.

A Jack & Jones minőségi, trendi outfitjei között minden testalkathoz találsz divatos felsőket, nadrágokat, dzsekiket és kiegészítőket is, így mindig up-to-date lehetsz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek