1 évnél régebbi cikk

Akár minden városrészben lehet postaszolgáltatás Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Akár minden városrészben lehet postaszolgáltatás Székesfehérváron

Új postapartner-programot indít a Magyar Posta, amihez várják a boltok és szolgáltatók jelentkezését Fehérvárról is.

Postapartner-programot indít a Magyar Posta, mely megfelelő alternatívát jelenthet akár minden városrészben bizonyos postai szolgáltatások vonatkozásában, írja posztjában Cser-Palkovics András a Facebookon. A székesfehérvári polgármester bejegyzéséből kiderül, hogy a posta „várja azoknak az üzleteknek, boltoknak, szolgáltatóknak a jelentkezését, akik leszerződnének vele bizonyos postai szolgáltatások nyújtására, ezzel postapartnerré válnának”. Az érdeklődők a Magyar Posta honlapján keresztül tudnak jelentkezni a programba.

Cser-Palkovics András beszámolt arról is, hogy az önkormányzatnak negyedévente 26,6 millió forintba kerül a korábban bezárt három posta nyitva tartása, vagyis év végéig a 100 milliót is meghaladja ez a kiadás. Egyelőre azonban nincs jobb megoldás arra, hogy a külső városrészeken is legyen postai szolgáltatás. Erre jelenthet részben megoldást, egyúttal szolgáltatás-bővítést, ha minél többen csatlakoznak a postapartner-programhoz.

A teljes posztot itt lehet elolvasni:

Kapcsolódó
Újranyitott az öreghegyi, a maroshegyi és a szárazréti posta

Január 2-án három fehérvári postahivatal nyithatott ki újra. Az öreghegyi, a maroshegyi és a feketehegy-szárazréti fiókok az önkormányzat segítségével folytathatják működésüket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek