6 hónapnál régebbi cikk

Te is legszívesebben az egész életedet magaddal hurcolnád?
·Stílusdivat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
ataska.hu
Te is legszívesebben az egész életedet magaddal hurcolnád?
·Stílusdivat·Utolsó frissítés: undefined

Neked is tettek már megjegyzést amiatt, hogy egy valóságos túrafelszerelést cipelsz magaddal nap mint nap? Egy nagy batyut a hátadon, aztán számtalan nejlonszatyrot a kézben. Annyira idillikus lenne az, ha minden cuccunk elférne egyetlen táskában? Grátisznak pedig még mutatós is lenne?

Amibe minden belefér

Egy női táskában tényleg minden megtalálható. Hasznos és kevésbé hasznos dolgok, egy könyv, ruha, a gyerek tornacucca, bármi, amit a pörgős hétköznapok megkívánnak. Klasszikus megjelenésükkel és terhelhetőségükkel a mindennapok bajnokai az atáska női shopper táska kínálatában megtalálható változatos modellek.

A női és férfitáskák, bőröndök és kiegészítők forgalmazásával foglalkozó webáruház, az atáska óriási árukészlettel várja vásárlóit.

Egy multifunkcionális shopper táska

Gyermeked valamit otthon felejtett, amit sürgősen utána kell vinned az iskolába? Délután megbeszélésed lesz, ahol szükség van a tabletedre is, és előtte még egy edzést is szeretnél bepaszírozni? Be kell vásárolnod a vacsorához, de nem akarod környezetszennyező és kiábrándító nejlonszatyrokkal tönkretenni a megjelenésed?

A shopper táska minden helyzetből kisegít. Bevásárolni, munkába, de még üzleti megbeszélésre is a legideálisabb és végletekig praktikus társ. Több kilogrammnyi terhelhetőséggel, hatalmas űrtartalommal és nem utolsósorban klasszikusan időtálló megjelenéssel képes megfelelni még a legváratlanabb helyzetekben is.

Időtálló stílus

A shopper táska klasszikusan négyzet, téglalap és trapéz alakú. Nagyon sokan hordják a sima fekete változatát, ami időtálló, de ma már bátran kísérletezhetünk a színesebb modellekkel is.

Hétköznapi, irodai viselethez – fekete-fehér outfitekhez – remekül mutatnak a sima felületű dizájnok. A puhább anyagból készült darabok kiválóan egészítik ki a lezser, sportos öltözeteket. A színes, különleges megjelenésű modellek új felütést adhatnak öltözködésünknek – unikális, nem átlagos, exkluzív külcsínt teremtve.

Az örök klasszikussal, a válltáskával való összevetésének eredménye is azt támasztja alá, hogy semmi szégyellnivalója nincs még ilyen kifinomult, elegáns társaságban sem. Külsőleg is felveszi a kesztyűt a kis feketével szemben, ha pedig a terhelhetőség kerül szóba, akkor kiütéssel nyer. Csinos, elegáns és strapabíró is egyben, amit kevesen mondhatnak el magukról.

Sok változata rendelkezik kistáska betéttel is, amelyben biztonságosan tárolható a pénztárca vagy bármilyen kis irattartó eszköz. Ezzel még az a kellemetlenség is kiküszöbölhető, hogy türelmetlen tekintetek kereszttüzében kelljen előhalásznunk táskánk legaljáról a buszbérletünket.

A női táskák amellett, hogy a hétköznapok túlélésének kulcsát foglalják magukban, még rengeteg titkot is rejtenek. Olyan titkokat, amilyeneket csak a tulajdonosuk tud elővarázsolni belőlük. De épp ezért szeretjük őket. Mert pontosan tudjuk, hogy minden ott van bennük, ami igazán fontos.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek