6 hónapnál régebbi cikk

Lesz Mikulás Motorozás Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Csákberényi Nagy András
Lesz Mikulás Motorozás Székesfehérváron

Minden évben nagy érdeklődés kiséri az eseményt, így jó hír: idén is megérkeznek a mikulások motoron Fehérvárra.

A jelenlegi tervek szerint december 9-én, szombaton 12 órától a fehérvári Burger Kingtől indul majd a felvonulás, és a szokásos útvonalat járják le a piros ruhás motorosok. A szervező, Csákberényi Nagy András elmondta, nem véletlen, hogy már most közzétették az eseményt, hiszen a korai időpont ellenére is rengetegen érdeklődtek a kedvelt program után.

"Már a jó időben is sokan érdeklődtek, lesz-e Mikulás Motorozás idén, és már most sokan örömmel fogadták a hírt, hogy a tervek szerint nem ússzuk meg nélküle a decembert! Még körvonalazódnak a dolgok, egy biztos, ha minden jól alakul, és Isten is úgy akarja, várunk mindenkit sok-sok szeretettel. A résztvevők pedig ne feledjék: szaloncukorból sosem elég, ahogy mosolyból sem!" - mondta el megkeresésünkre Csákberényi Nagy András.

A tervezett útvonallal kapcsolatban a szervező kiemelte, a jelenlegi terv szerint a szokásos módon, a régebbi Mikulás Motorozás útvonalával hasonló szakaszt járnak le az idén is.

"Azt se szabad kihagynom, hogy a rendőri biztosítás megvalósításában nagy szerepe van a Mindenki Képes Egyesületnek, illetve Székesfehérvár Önkormányzatának is, hisz magánemberként nem tudnám finanszírozni ennek a költségét, így köszönet a segítségéért, ahogy előre is köszönetet szeretnék mondani a rendőröknek és az Alba Regia Polgárőr Egyesületnek az együttműködésért" - hangsúlyozta a szervező.

Bár még van idő felkészülni, a mosoly és a szaloncukor mellé a szervező kéri, hogy minden résztvevő a közúti közlekedés szabályainak megfelelő járművel és állapotban jelenjen majd meg. Az esetleges változásokat, új információkat az esemény Facebook-oldalán lehet követni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek