6 hónapnál régebbi cikk

Nem lassít, ismét nyert a Volán
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pioneer Vorarlberg
Nem lassít, ismét nyert a Volán
·Sportjégkorong·Utolsó frissítés: undefined

Idegenben aratott magabiztos győzelmet pénteken az osztrák ligában Kiss Dávid alakulata, amelynek ez volt a hetedik sikere az elmúlt nyolc mérkőzéséből.

Bár a találkozó első gólját a házigazdák ütötték, végül simán nyert 6:3-ra a Pioneer Vorarlberg vendégeként a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az ICEHL alapszakaszának 12. fordulójában. A Volán - melynek góljait Bartalis (2), McGauley, Mihály, Stipsicz és Fournier szerezte - 24 pontjával a tabella 3. helyén áll, de csak rosszabb gólkülönbséggel a második Villach és 3 egységnyivel lemaradva a listavezető Salzburg mögött.

3:3-ig volt szoros a feldkirchi csata, ekkor 10 perc alatt három gólt ütött a székesfehérvári gárda és eldöntötte a meccs sorsát.

A Hydro Fehérvár AV19 játékosainak nem lesz idejük a pihenésre, mivel szombaton 17.30-kor már a CHL (Bajnokok Ligája) résztvevő Innsbruck vendégeként korcsolyáznak jégre az újabb 3 pont reményében.

A "kisvolánnak", a FEHA19-nek nem volt sok sikerélménye az esélyesebb Ferencváros otthonában, simán kikapott 7:3-ra az Erste Liga 7. körében. Vasárnap 17.30-kor, hazai jégen a DEAC ellen javíthat majd Anatolij Bogdanov társulata.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek