6 hónapnál régebbi cikk

Meghalt egy ember a Seregélyes és Sárosd között történt balesetben
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Megyeri Zoltán
Meghalt egy ember a Seregélyes és Sárosd között történt balesetben
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Egy ember életét vesztette abban a balesetben, amely hajnalban történt a Fejér vármegyei Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerénél.

Ahogy korábban írtuk, oldalával az árokba csapódott egy autóbusz a Seregélyest és Sárosdot összekötő út 38-as kilométerszelvényénél.

Győrfi Pál tájékoztatása szerint a férfi súlyos belső sérüléseket szenvedett és már nem lehetett rajta segíteni. A balesetben huszonnégyen sérültek meg, közülük egy ember állapota súlyos, ő fejsérülést és lábtörést szenvedett - mondta el az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére.

A balesethez 14 mentőegységet riasztottak, a sérülteket a székesfehérvári és a dunaújvárosi kórházba szállították - mondta Győrfi Pál, jelezve: a mentést a rossz látási viszonyok és a zuhogó eső is nehezítette.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlése szerint az autóbusz oldalával az árokba csapódott; ötven utasa közül harmincan ki tudtak szállni a járműből, a többieket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók