5 hónapnál régebbi cikk

Havi egymilliós fizetést kínál egy Fehérvárra is kiszállító futárcég
·Hírekállás·Utolsó frissítés: undefined
Havi egymilliós fizetést kínál egy Fehérvárra is kiszállító futárcég
·Hírekállás·Utolsó frissítés: undefined

Az új bónuszrendszer segítségével akár nettó egymillió forintnál is többet kereshetnek a Kifli.hu jól teljesítő futárjai mostantól.

Ötszáz fős futárállományát még idén száz fővel szeretné bővíteni a Kifli.hu, derül ki a vállalat közleményéből. A budapesti online szupermarket tavaly nyár óta a Velencei-tó környéki településekre, idén nyár óta pedig már Székesfehérvárra is kiszállítja a megrendeléseket.

Azt írják, hogy olyan új bónuszrendszert vezettek be a futárok teljesítményének jutalmazására, amivel akár havi egymillió forint fölött is kereshet, aki jól dolgozik. 

„A futárok túránként átlagosan 12 címet teljesítenek. A futárok nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a "vendéglátós hétvége" kihívást” – mondta Kristóf Péter last-mile manager.

A Kifli.hu a fenntarthatóságot is igyekszik figyelembe venni: öko-idősávokkal, optimalizált túrákkal, valamint azáltal csökkentve a környezeti hatást, hogy 12 egyéni bevásárló utat egy futárral helyettesít, ezzel jelentősen kímélve a forgalmat és a CO2-kibocsátást.

Borítókép: Unsplash/ Maria Lin Kim
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek