5 hónapnál régebbi cikk

A Hydro Fehérvár AV19 adventi meze a mesterséges intelligencia segítségével készült
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarav19.hu
A Hydro Fehérvár AV19 adventi meze a mesterséges intelligencia segítségével készült

A Hydro Fehérvár AV19 csapatánál már-már hagyományosnak mondható, hogy a decemberi hazai mérkőzéseken adventi mezben lép jégre, ám ezúttal nagyon nem hagyományos módon készült a mezük.

"Az elmúlt szezonokban nem volt hiány különleges ötletekben, ha a csapat karácsonyi mezéről van szó. A mézeskalács figuráktól a karácsonyi manókig széles skálán mozogtak a speciális öltözékek, és idén sem lesz másképp: ugyanakkor a 2023/2024-es szezonban nem csupán a minták teszik különlegessé a csapat mezeit, hanem a tervezés módja" - írja a csapat a hivatalos oldalán, ahol nemcsak a végeredményt tették közzé, hanem arról is hogyan fogadták a mezt a játékosok.

A tervezés folyamatáról azt írják, a Midjourney a mez alapdizájnját készítette el, természetesen a reklámok már a gyártási szakaszban kerültek rá. A tervezést sok próbálkozás övezte, hiszen a programnak pontos megfogalmazást kellett adni ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el, így az alábbi paraméterek kerültek meghatározásra: a mez fő színei, az alkalom (karácsonyi mez egy profi jégkorongcsapat számára), valamint az, hogy a mez mit szimbolizáljon (adja vissza a karácsonyi hangulatot). A mezen található formákat a mesterséges intelligencia tervezte.

Ez volt a program által tervezett dizájn:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek