4 hónapnál régebbi cikk

Fehér lesz a székesfehérvári karácsony idén?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Fehér lesz a székesfehérvári karácsony idén?

Jóformán semmi esélye a karácsonyi havazásnak. Hat nappal szenteste előtt úgy tűnik, hogy aznap lehet a legmelegebb a héten.

Szinte semmi esélye annak, hogy fehér legyen a karácsony idén. Az Időkép előrejelzése szerint december 24-én napközben akár 10 fok is lehet Székesfehérváron, az ország több pontján még ennél is melegebb lehet. Csapadék aznap egyáltalán nem várható, cserébe erős lehet a szél. December 25-én és 26-án ennél 4-5 Celsius-fokkal hidegebb lehet, karácsony első napján zápor, a második ünnepen pedig felhős idő várható a város környékén.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) vasárnap megjelent heti előrejezésében azt írja, hogy december 24-én, vagyis szenteste napján gyengén és erősen felhős területek, időszakok egyaránt lehetnek, és helyenként előfordulhat vegyes halmazállapotú csapadék. Sok helyütt megerősödik az északnyugati, nyugati szél. Hajnalban mínusz 9-plusz 1, kora délután 1-8 fok közötti hőmérséklet várható.

Kapcsolódó
Változóan felhős, frontmentes napok várhatók

Időjárásunkban sok változásra nem kell számítanunk szerdáig. A hét második felében már változékonyabb, ugyanakkor egyelőre még meglehetősen bizonytalan a folytatás.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek