3 hónapnál régebbi cikk

Megújult az Erzsébet út belső úthálózata Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Megújult az Erzsébet út belső úthálózata Fehérváron

44 millió forintos önkormányzati forrásból megújult a belső úthálózat az Erzsébet utca 2-4-6-os szám előtt. A beruházás részleteiről Molnár Tamás önkormányzati képviselő számolt be kedden délelőtt.

Megújultak az Erzsébet utca 2-4-6. számú épületek előtti útfelületek. Mint a városrész önkormányzati képviselője kedden egy sajtótájékoztató keretében mondta: nagy szükség volt a beruházásra, hiszen komoly vízelvezetési problémákkal küzdöttek az itt élők.

„Nem csak autóval, de gyalogosan is nehéz volt megközelíteni ezeket a tömbházakat. Ez a probléma most megoldódott, 1000 négyzetméteren újult meg az aszfalt. A szegélyek 300 négyzetméteren cserélődtek ki, és 23 új aknafedelet is kicseréltek a szakemberek” - mondta az fmc.hu-nak Molnár Tamás, a városrész önkormányzati képviselője.

Ez volt a felújítás első üteme, a közeljövőben szeretnék a járdákat is megújítani a területen. A korszerűsítés az önkormányzat támogatásából valósulhatott meg.

„44 millió forintból valósult meg a felújítás, teljes mértékben az önkormányzat költségvetéséből. Szeretnénk megköszönni mindazoknak a türelmét, akik a felújítás alatt kicsit nehézségekbe ütköztek" - tette hozzá Molnár Tamás.

Molnár Tamás kiemelte: a folytatást az idei évi költségvetés fogja meghatározni, de a tervek szerint az év végére, vagy a következő év elejére megtörténhet a felújítás következő üteme is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek