3 hónapnál régebbi cikk

Fehérvári telephelyű az ország harmadik legkedveltebb munkahelye
Fehérvári telephelyű az ország harmadik legkedveltebb munkahelye

Ezúttal a munkavállalók pontozták a cégeket, a Top Employers Hungary ugyanis jelenleg az egyetlen független rangsor, amely kizárólag a dolgozók értékelésén alapul.

A Munkahelyeink.hu nemzetközi karrier platform nyilvánosságra hozta a legkedveltebb hazai munkaadók toplistáját: a legmagasabbra értékelt munkáltató a Yettel Magyarország lett, a második a Pepco Magyarország, míg a harmadik az Harman Magyarország, amelynek telephelye Székesfehérváron található, de jelen van Budapesten és Pécsen is.

Az oldal 2024-ben harmadik alkalommal készítette el Top Employers Hungary listáját, amely kizárólag a korábbi és jelenlegi alkalmazottak véleménye alapján állapítja meg Magyarország legkedveltebb munkahelyeinek rangsorát. A kezdeményezés célja, hogy hiteles információt nyújtson a munkakeresőknek a munkahelyekről, valamint maguknak a munkaadóknak is visszajelzést adjon a munkáltatói márkaépítés területén végzett tevékenységük eredményéről. 

A rangsor átlátható módszertan alapján, valódi munkavállalói visszajelzésekre épül - emeli ki a platform. Az összesített pontszám 70 százaléka az általános értékelésből, valamint öt, egyenként 6 százalékot érő kritériumból áll össze (bérezés és juttatások, fejlődési lehetőségek, munka és a magánélet egyensúlya, menedzsment, illetve vállalati kultúra és értékek).

 A felmérés a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakban adott értékelések alapján készült. A listára csak azok a munkáltatók kerülhettek fel, amelyek legkevesebb 30 munkavállalói értékelést kaptak.

Ez a teljes rangsor:

  1. Yettel Hungary
  2. Pepco Hungary
  3. Harman Hungary
  4. METRO Hungary
  5. Coca-Cola HBC Hungary
  6. PENNY
  7. dm Hungary
  8. JYSK Hungary
  9. Erste Bank
  10. Audi Hungaria 
  11. Bosch Magyarország
  12. McDonald's Magyarország
  13. Samsung
  14. Continental Hungary
  15. Jabil Circuit
  16. Magyar Telekom
  17. . ALDI Magyarország
  18. Richter Gedeon Nyrt.
  19. Deutsche Telekom IT Solutions HU
  20. ROSSMANN Magyarország
  21. Lidl Magyarország
  22. OTP Bank
  23. MOL Group
  24. SPAR Magyarország
  25. Vodafone Magyarország
  26. Tesco Magyarország
  27. Flex Hungary
  28. MÁV - START Zrt.
  29. Magyar Posta
  30. Auchan Magyarország
Borítókép: pixabay.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek