3 hónapnál régebbi cikk

Disznótoros lakomára várta tagjait a székesfehérvári "Nem csak a 20 éveseké a világ" nyugdíjas klub
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Disznótoros lakomára várta tagjait a székesfehérvári "Nem csak a 20 éveseké a világ" nyugdíjas klub

Idén is disznótoros lakomával látta vendégül tagjait a Nem csak a 20 éveseké a világ nyugdíjasklub. Az egyesület egész évben színes programokkal készül a szépkorúaknak, a cél pedig az, hogy segítsen nekik kiszakadni a hétköznapokból.

Jó hangulat, tánc és ízletes falatok-mindezek várták azokat, akik ellátogattak a Disznótoros Disco-ba. A Nem csak a 20 éveseké a világ Nyugdíjas Klub már nem először szervezte meg tagjainak zenés, táncos eseményét.

Ezzel a disznótoros eseményünkkel a régmúlt hagyományait szeretnénk feleleveníteni és egy kis színt vinni a hétköznapokba - tudtuk meg Bognár Máriától, a  "Nem csak a 20 éveseké a világ" nyugdíjasklub elnökétől.

Az egyesület egész évben színes programokkal készül nyugdíjasainak, a cél az, hogy kiszakítsák őket a hétköznapokból. Krajdli Jánosné már 9 éve jár az összejövetelekre, és mindig pozitív élményekkel gazdagodik.

Nagyon jól érzem magam itt, mindig szuper a hangulat, jókat szórakozunk és a klubvezetőnk is mindenben segít-mondta el Krajdli Jánosné.

A klub soron következő rendezvénye a fánksütő verseny lesz majd február 22-én.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek