3 hónapnál régebbi cikk

Real Madrid, Bayern München - sztárcsapatokkal rajtol el az idei Szent István Kupa Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Real Madrid, Bayern München - sztárcsapatokkal rajtol el az idei Szent István Kupa Fehérváron

Február 1., csütörtök és február 4., vasárnap között zajlik az ország egyik legrangosabb kosárlabda utánpótlástornája, ahol olasz, spanyol, montenegrói és német csapatok mellett az U16-os magyar válogatottnak, valamint egy székesfehérvári válogatottnak is szoríthatnak a szurkolók.

Február 1-jén, csütörtökön 10.00 órától elrajtol a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban a Szent István Kupa. A tornán idén is nagy európai klubok utánpótláscsapatai mutatkoznak be a szurkolóknak. Itt lesz a Real Madrid, az olasz Orange1 Basket Bassano és a Stellazzurra Roma, a Bayern München és az U16-os német válogatott, a montenegrói KK Probasket Tivat, valamint az U16-os magyar válogatott. Továbbá idén is parkettre lép egy székesfehérvári válogatott, második magyar csapatként.

A torna idén is két darab, négyes csoport körmérkőzéseivel indul, majd a helyosztókkal folytatódik február 4-én, vasárnap 10.00 órakor. A döntő előreláthatólag 16.45 órakor kezdődik majd.

A mérkőzésekre nincs belépő, a szurkolók valamennyi találkozót ingyen izgulhatják végig az Alba Regia Sportcsarnokban. Akik a helyszínen nem tudnak jelen lenni, online is követhetik az eseményeket a kupa hivatalos oldalán, ide kattintva.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek