Ép és fogyatékossággal élő gyermekeket és családjaikat várják a Velencei-tó partjára
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kis Andi
Ép és fogyatékossággal élő gyermekeket és családjaikat várják a Velencei-tó partjára

Kutyás bemutató, zenés műsorok és kézműves foglalkozás is várja egyebek mellett azokat, akik ellátogatnak az Agárdi Parkerdőbe április 13-án. Idén immár második alkalommal szervezik meg Tavaszköszöntő Jótékonysági Fesztivált.

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is benépesül az Agárdi Parkerdő a jövő szombaton 10 órától. Andi bohóc és társai második alkalommal szervezik meg a tavaszköszöntő fesztivált, amelynek célja, hogy a fogyatékossággal élő, állami gondozott, hátrányos helyzetű gyermekek kikapcsolódjanak, szórakozzanak és együtt töltsenek el egy felejthetetlen napot. A nagyszabású rendezvényhez számos támogató csatlakozott.

"A különféle támogató intézményeknek itt a lehetőség biztosított, hogy találkozzanak és jobban megismerkedjenek egymással, valamint érzékenyítünk is" - mondta el Andi bohóc, az egyik főszervező.

A nap folyamán egyebek mellett lesz kutyás bemutató, mazsorett, valamint fellép a RETRO Trió, akik zenés műsorral örvendeztetik meg a résztvevőket. Az eseményt számos kísérő program színesíti majd, lesz csillámtetoválás, arcfestés, hajfonás és buborékfújás is, a belépés díjtalan.

A szervező elárulta, hogy ő maga is meglepetés műsorral készül a kicsik számára, illetve egész nap lehetőség lesz tombola vásárlására, így értékes nyeremények találhatnak majd gazdára. A részletes program megtekinthető Andi bohóc közösségi oldalán.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek