100. jubileumi véradás a fehérvári Harmannál
100. jubileumi véradás a fehérvári Harmannál

A harmanos dolgozók vérüket adták hétfőn azért, hogy másokon segítsenek. A cégnél immár jubileumot is ünnepeltek: századszor szervezték meg a segítő akciót.

A Harman Becker Kft. 2002 óta szervez helyszíni véradásokat székesfehérvári gyártótelephelyein. Hétfőn pedig már a 100. jubileumra is sor kerülhetett, amire büszkék a cégnél dolgozók. Kis István ügyvezető szerint minden felelős munkáltatónak, ahol több ezer embert alkalmaznak fontos, hogy nem csak értékteremtő, de értékmegőrző hely is legyen, hiszen számukra különösen fontos az emberi élet, az egészség.

A Magyar Vöröskereszt munkatársai rendszeresen járnak cégekhez, vállalatokhoz, így a Harmannál is sokszor szerveztek véradást. Egy-egy ilyen alkalommal 50-70 főt várnak.

A Harmannál az elmúlt 22 év során megközelítőleg 5560-an vettek részt a jótékony eseményen. Céljuk, hogy a munkavállalók számára továbbra is biztosítsanak a helyszíni, munkaidő alatti véradási lehetőséget, ezzel is támogatva a Magyar Vöröskereszt és a vérellátó központok nemes tevékenységét a jövőben is.

Borítókép: Maráczi Lilla
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek