Rajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár kosár és kézilabda csapata az egészséges életmód jegyében
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Rajzpályázatot hirdetett az Alba Fehérvár kosár és kézilabda csapata az egészséges életmód jegyében

Tizedik alkalommal hirdette meg rajzpályázatát az Alba Fehérvár és a PatikaPlus Gyógyszertárakkal karöltve az egészséges életmód jegyében, melynek eredményhirdetését csütörtökön az Alba Regia Sportcsarnokban tartották. A pályázatra mintegy 120 alkotás érkezett.

Idén is meghirdette rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda- és kézilabdacsapata, amelyet évek óta a PatikaPlus Gyógyszertárral karöltve szerveznek meg. A pályázat célja azon túl, hogy a gyermekek megmutathassák kreativitásukat, az egészséges életre való nevelés. A műveket „Én, mint Albás kézilabdázó”, „Egészségesen élek”, valamint „Kedvenc kosárlabdázómmal” témakörökben várták. Az alkotásokat a két sportegylet játékosai értékelték.

"Nagy lelkesedéssel indítjuk el minden évben a rajzpályázatunkat, és nagyon örülünk a hatalmas érdeklődésnek, hiszen az idén érkezett a legtöbb rajz. 120 munkát számlálhattunk meg, játékosainknak nem volt könnyű dolga. Pályázatunk országos színvonalúra nőtte ki magát, nagyon sok helyről érkeztek rajzok, mint például Budapestről, Balmazújvárosról vagy Ajkáról" - mondta el Horváth Éva, az Arconic-Alba Fehérvár marketing menedzsere aki hozzátette, remélik, hogy a pályázók között lesz olyan is, aki a sportágak valamelyikéhez kedvet kap.

A két csapat játékosai mellett a PatikaPlus Gyógyszertárak képviselője értékelte a rajzokat. A  különdíjakat Temesvári Márta marketingvezető adta át.

Az idei év különlegessége, hogy egy olajfestmény is bekerült a munkák közé egy fiatal képzőművész, Silah Dilán jóvoltából. Az egyedi esetet az Alba kosarasai egy dedikált mezzel díjazták. A 2024-es év sikerének köszönhetően, várhatóan jövőre is meghirdetik a pályázatot.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek