Bolondballagás: kedd délelőtt a diákoké lesz a fehérvári belváros
Bolondballagás: kedd délelőtt a diákoké lesz a fehérvári belváros

A három legjobb produkciót bemutató osztály hozzájárulást kap az érettségi bankettjéhez. A műsorszámokat 9 órától lehet megnézni a Vörösmarty Színháznál felállított színpadon.

Kedd délelőtt az egész Belváros a diákoké lesz, ekkor rendezik ugyanis a bolondballagást, derül ki a szekesfehervar.hu cikkéből. Az osztályok produkcióit a zsűri értékeli, a győztes 175 ezer, a második helyezett 125 ezer, a harmadik pedig 100 ezer forintot kap az érettségi bankettjének költségeihez, amit a város önkormányzata ajánlott fel.

A gyülekező fél kilenckor lesz az Alba Plaza előtti téren, negyed órával később innen indul a felvonulás a Liszt Ferenc utcán, a Városház téren és a Fő utcán keresztül a Vörösmarty Színház melletti téren felállított színpadig, ahol kilenc órakor kezdődnek a bemutatók.

A diákok produkcióit idén is négytagú zsűri értékeli: dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere, Töll Konrád, a polgármesteri hivatal kommunikációs tanácsadója, Böhm László, a Székesfehérvári Diáktanács elnöke és Juhász Zsófia, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ igazgatója.

A Fehérvár TV összeállítása a tavalyi bolondballagásról, amit a kedvezőtlen időjárás miatt zárt térben rendeztek:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek