Partly cloudy-1 °C
2021. január 16. szombat Gusztáv
Menü
Házhozszállítás

Gyerekek sérültek meg a Budai úti balesetben

Gyerekek sérültek meg a Budai úti balesetben

Iskolásokat szállító busz ütközött furgonnal reggel a Budai úton. A balesetben legalább 11-en sérültek meg, közülük 9-en gyerekek.

 

Egy menetrend szerint Gyúró felől közlekedő buszjárat sávváltást követően ütközött egy előtte hirtelen lassító furgonnal ma reggel a Budai úton a Királysor kereszteződésének közelében. A fékezés ellenére az autóbusz vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet. A járaton az első információk szerint negyvenen utaztak, köztük egy velencei iskolás csoport.

A balesetben rendőrség tájékoztatása szerint 11, míg a busztársaság szerint 12 utas sérült meg, köztük 9 gyerek. Őket könnyű sérülésekkel kórházba szállították. Az egyik felnőtt valószínűleg arcsérülést szenvedett.

Gyerekek sérültek meg a Budai úti balesetben

A kilenc esztendős Ikarus jármű legutóbb 20-án esett át teljes műszaki átvizsgáláson a KNYKK Zrt. közleménye szerint. Mint írják, az autóbusz vezetője tapasztalt dolgozója a - szolgáltató alvállalkozójaként teljesítő - Viszló Trans-nak, 32 esztendeje vezet. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(Fotók: Horváth Renáta)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár