7 évnél régebbi cikk

Ezek a celebek is Pokemon Go-val küldik
·Techpokémon·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaEzek a celebek is Pokemon Go-val küldik
·Techpokémon·Utolsó frissítés: undefined

Zenészek, színészek, sportolók. Az egész világ ismeri őket, számunkra teljesen elérhetetlennek tűnnek. Most azonban végképp bebizonyosodott, ők is csak emberek. Főleg, ha a legfrissebb szenzációról, a Pokémon GO-ról van szó.

Július közepe óta már Székesfehérvár történelmi Belvárosában is vadászhatunk Pokémonokra, az Egyesült Államok lakosságát viszont  már egy-két héttel korábban lázba hozta a legújabb őrület. Ez alatt pedig nem csak a hétköznapi embereket értjük, hanem a legmenőbb hírességeket is. A különféle közösségi oldalakat ellepték a celebek Pokémon GO-val kapcsolatos posztjai.

A minap például Justin Bieberrel találkozhattak volna New York éjszakai vadászai. A kanadai énekes menedzsere által megosztott videón jól látszik: a több száz fős tömeget csakis a Central Parkban hirtelen feltűnő Gyarados, nem pedig Justin és barátja érdekelte.

Nem ő az egyetlen énekes, aki visszautazott az időben a 90-es évek végéig. Az egész Jonas család a játék bűvöletében él – Nick arról írt, hogy a vele együtt turnézó Demi Lovato kiakadt, amikor a környéken egyetlen "francos Pokémont" sem talált...

Bátyja, Joe a híres-neves 51-es körzetet is meglátogatta volna egy értékes figuráért...

A legidősebb Jonas Brother, Kevin pedig egyenesen mémmé vált.

Wiz Khalifából filozofikus énjét is kihozta a Pokémon GO. A közkedvelt rapper azt csiripelte, úgy érzi, teljesen körbeveszik a teremtmények, és ő nem is tud róla.

Katy Perry exe, a szintén zenész John Mayer szinte a képünkbe dörgölte, milyen lehetőségek vannak a játékban nálunk gazdagabb embertársainknak.

A színészek között nem mindenkit kapott el rögtön a Pokémon GO-láz. Az ifjú szépség, Chloë Grace Moretz letöltés előtt biztos, ami biztos alapon megérdeklődte követőitől, tényleg olyan jó-e a játék, mint mindenki gondolja.

A Scream Queens című sorozat egyik főszereplője, Abigail Breslin a játék emberi kapcsolatokra gyakorolt lehetséges negatív hatásairól írt. Ha Pokéstop lenne a háza, talán újra lógnának vele a barátai...

Lehet, hogy sporteseményeken, egy-egy Videoton, vagy Alba Fehérvár meccsen is érdemes lesz keresni a lényeket. Az NBA nyári ligájában, illetve a wimbledoni tenisztornán legalábbis feltűnt egy-egy Pokémon, amik el is terelték néhány szurkoló figyelmét.

Az internetet viszont ebben a körben a Late Show házigazdája, Stephen Colbert nyerte meg. A humorista szerint sokkal jobb dolgokat lehet elkapni a Pokémon GO-ban, mint egy másik népszerű alkalmazásban, a Tinderen...

Alig várjuk, hogy hazánk hírességei is rákattanjanak a játékra, és talán a közösségi oldalakon nem is olyan sokára már azt láthatjuk, melyik sztár milyen Pokémont fogott az Országalma mellett.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek