7 évnél régebbi cikk

Okostelefonnal a FEZEN-re
Fehérvár Médiacentrum fotójaOkostelefonnal a FEZEN-re

Manapság már nincs fesztivál online megjelenés nélkül. Különösen igaz ez, ha a mindenki zsebében - elfér egyáltalán ott? - meglapuló okostelefonokra gondolunk. Egy jó applikáció nagy segítség tud lenni a fesztiválozóknak, főleg ha a reklámok helyett inkább hasznos és fontos információkkal van telepakolva.

Így van ez a FEZEN Androidos okostelefonokra, tabletekre készített alkalmazásával is. Az alig 5MB méretű alkalmazás elérhető az Goolge Play Áruházában. Letöltés és telepítést követően azonnal használható is, a program nem kér semmilyen hozzáférést a telefonunkhoz. Az első indítást követőn az app lefrissíti adatbázisát, hogy a lehető legfrissebb információkkal lásson el minket.

A FEZEN app-ban színpadokra illetve helyszínekre és időpontra bontva tudunk keresni a fellépők között, hogy ne maradjunk le kedvenc előadónkról. Sőt, van lehetőség emlékeztetőt is beállítani, így telefonunk a koncert kezdése előtt 15 perccel jelez is, hogy ideje indulnunk, már ha a hangzavar közepette ezt meghalljuk egyáltalán. Mindezeken kívül kereshetünk a fellépők között is. Ilyenkor arra is van lehetőségünk, hogy a YouTube segítségével akár azonnal meg is hallgassuk kedvencünk klipjét, vagy akár a Facebookon kommentelhetünk is... Más különben ki hinné el, hogy ott jártunk?

Ezeken túl, természetesen a FEZEN app hozza az ilyen és hasonló programoktól elvárható profi információhalmazt. Van térkép a rendezvény területéről, tudunk keresni akár színpadokra bontva is, megtalálhatjuk rajta a házirendet, és más fontos információkat is jegyárakról, , kempingezésről, kedvezményekről. Mert hogy azok is vannak. Tudtátok például, hogy az ŐsFehérvár kártyára 10% kedvezmény jár a jegyárakból?

Szóval érdemes letölteni a FEZEN 2016 applikációt, mivel csupa hasznos információt kapunk, teljesen reklámmentesen. Csak a lényeg, semmi sallang. Nálam 5 csillagos az applikáció.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek