7 évnél régebbi cikk

Szeretnél egy ilyen bögrét? Nyerd meg a Vörösmarty Rádióban!
·Hírekfmc.hu·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaSzeretnél egy ilyen bögrét? Nyerd meg a Vörösmarty Rádióban!
·Hírekfmc.hu·Utolsó frissítés: undefined

Láthattad már óriásplakátokon, buszokon, újságban és online is az fmc.hu Székesfehérvárt ábrázoló grafikáját. De bögrén még nem. Eddig. Most azonban készült pár darab, és azokon felül, amiket megtartunk magunknak, a többit megnyerheted a Vörösmarty Rádióban. Szerintünk kifejezetten pofás darabok lettek.

Nincs más dolgod, mint éjjel-nappal, lehetőleg napi 24 órában hallgatni a Vörösmarty Rádiót és mellé folyamatosan bújni az fmc.hu posztjait, hogy a tiéd lehessen ez a multifunkciós kis drágaság, amely már most szerkesztőségünk egyik kedvence. Gondoltad volna, hogy mi mindenre lehet használni egy bögrét? De már mutatjuk is.

Először is: a bögréből lehet forró italt, mondjuk kávét inni. Az fmc.hu bögréjének pereme pedig különösen alkalmas az alsó ajak megtámasztására, hogy a felsővel csücsörítve belefújjuk a hűvös(ebb) levegőt, annak reményében, hogy előbb kortyolhatunk bele heveny nyelvégetési tünetek nélkül a barna löttybe.

Klasszikus felhasználási módja a bögrének a hallgatózás. Ebben az esetben peremével a falnak támasztjuk, a bögre fülét szorongatva, a saját fülünket az alkalmi hallókészülék aljának támasztva a fal túloldalán tartózkodók beszédére koncentrálunk, és az addig tompa társalgásból egycsapásra szinte Dolby Surround minőségű, zajmentes dödörgés lesz.

Kevésbé ismert, XXI. századi felhasználási lehetőség az fmc.hu-s bögre esetében, ha mobiltelefon-tartónak használjuk. Ideális méretei a legtöbb készüléknek biztonságot nyújtanak, alacsony súlypontja miatt szinte kizárt, hogy feldőljön. Magától legalábbis. Stabil és hű társa lehet okostelefonodnak.

Igazán extrém esetben akár gyűrűként is funkcionálhat a bögre. Pláne az olyan divatos színvilágú, áramvonalas kialakítású, kényelmes viselet,mint a fél kilónál kicsit könnyebb fmc.hu-s típus. Figyelem, az alább látható módon történő viselése garantáltan feltűnést kelt! Lánykérésre erősen javallott, örök emlék a kérőnek és a megkértnek egyaránt.

Kevésbé ismert, de roppant hasznos funkció lehet egy bögre esetében, ha egy másik bögre tartójának használjuk. Ilyen esetben nagyon pontos illesztésre és lehetőleg légmentes és átmenő forgalomtól mentes téren javasoljuk az elhelyezését, mert könnyen sírás lehet a vége a mutatványnak, ha a miénk a felülre elhelyezett bögre.

Level 2.: csak haladóknak és azoknak, akik szeretnek kockáztatni. Ha igazán rocksztár akarsz lenni, akkor becsukott szemmel bontod le a bögrepiramist.

Ennél is több bögre lehet a tiéd, ha rendszeresen olvasod az fmc.hu-t és mellé hallgatod a Vörösmarty Rádiót is. Ha pedig kevés az időd, akkor ide kattintva megtudhatod, hogy mikorra tervezünk játékokat a rádióban. Szóval, ha bögrét szeretnél nyerni, akkor (is): 

Jó helyen vagy!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek