7 évnél régebbi cikk

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott a kispályás foci-Eb-n
Fehérvár Médiacentrum fotójaMásodik meccsét is megnyerte a magyar válogatott a kispályás foci-Eb-n

Ismét telt ház és remek hangulat fogadta a magyar válogatottat a kispályás foci-Eb-n. A tegnapi csoportmeccsen Törökország ellen már négy góllal is vezettünk, a végeredmény 4:2 lett. Ma este hattól a szerbek következnek.

Az első félidőben nagyon magabiztosan játszott a magyar csapat, sorban lőtte a szebbnél szebb gólokat és háromgólos előnnyel ment az ötperces pihenőre. A második félidőben 4:0 után kicsit könnyelműbbek lettünk, a törökök találtak két gólt, de Magyarország győzelme egy pillanatig sem forgott veszélyben. A mieink góljait Horváth Zsolt, Fekete Róbert, Szűts Richárd és Nagy Attila szerezték. Magyarország két győzelemmel, 6 szerzett ponttal áll az A-csoport élén az utolsó csoportmeccs előtt az egyaránt 3 pontos Szlovénia és Szerbia előtt. Törökország egyelőre nem szerzett pontot az Eb-n.

A végig jó iramú meccsen a közönség is fergeteges volt. A nagyjából 2500 fős közönség az elsőtől az utolsó pillanatig végigkiabálta a meccset (Ria, Ria, Hungária!; Hajrá magyarok! stb.), az utolsó percekben pedig még a mexikói hullámzást is kipróbálta a ministadionnyi ember. Ha jól számoltuk, akkor a meccs alatt hat labda hagyta el a stadiont egy-egy erőteljes lövés következtében. Ha valaki lemaradt a meccsről, itt megnézheti a rövid összefoglalót:

A magyar válogatott ma este játssza utolsó csoportmeccsét Szerbia ellen. Érdemes korábban érkezni az Alba Plaza mögötti parkolóban kialakított ideiglenes stadionba, hogy biztosan legyen ülőhelyünk. A belépés a kispályás foci-Eb valamennyi mérkőzésére díjtalan.

A kispályás labdarúgó Európa-bajnokságról szóló írásainkat itt olvashatod el: EMF Euro 2016. Az összes meccset élőben lehet követni az Európa-bajnokság hivatalos live stream-jén, a Youtube-on: 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek