7 évnél régebbi cikk

Szalmonellafertőzés vagy technikai okok miatt zárták be a Nagymama konyháját?
Fehérvár Médiacentrum fotójaSzalmonellafertőzés vagy technikai okok miatt zárták be a Nagymama konyháját?

A Gőzmalom utcai Nagymama konyhája technikai okok miatt zárva tart. Egy felháborodott vásárló Facebook-posztja szerint azonban az ÁNTSZ rendelte el a zárvatartást, miután egy vásárló szalmonellagyanú miatt kórházba került.

Kollégánk a Sarló utcai Nagymama konyhájánál vette észre, hogy a helyiség „technikai okok” miatt zárva tart.  A Facebookon azonban találtunk egy bejegyzést, miszerint egy vendég rosszul lett, miután ott fogyasztott. A bejegyzés szerint a sürgősségin kezelték hasgörcsök miatt és szalmonellafertőzés gyanújával. A poszt alatti kommentfolyamból kiderül: az illető az ÁNTSZ-nek is szólt, ami bezáratta a helyet.

Az ÁNTSZ az ügyet az Állategészségügyi és élelmiszer-ellenőrző hivatalnak továbbította, de ők - folyamatban lévő ügy miatt - csak későbbre ígértek tájékoztatást. Az érintett éttermet is próbáltuk felkeresni, de a cikk megjelenéséig nem értük el őket. 

UPDATE: Sikerült elérnünk a fenti poszt íróját, aki elmondta: a férje kedden három kollégájával együtt ebédelt a helyen. Négyből hárman a napi menüből ettek, ami gyümölcsleves és tojásos nokedli volt. Információink szerint mindhárman kórházba kerültek szalmonellagyanúval.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek