7 évnél régebbi cikk

Kolbásszal és hagymával igazi a lecsó egyik kedvenc hokisunk, Sofi szerint
Fehérvár Médiacentrum fotójaKolbásszal és hagymával igazi a lecsó egyik kedvenc hokisunk, Sofi szerint

Szeptember 10-én, szombaton nyit a Lecsó utca s ezzel kezdetét veszi a XII. Fehérvári Lecsófőző Vigasság. A jövő hétvége azonban még messze van, és mivel hamarosan kezdődik a hokiszezon, úgy döntöttem, hogy kimegyek a hivatalos sajtótájékoztatóra és megkérdezem a játékosokat, hogy ők hogy szeretik a lecsót. Ezúttal Sofron István mondja el, hogy szerinte milyen is a jó lecsó.

Rendszeresen, minden nyáron csinál lecsót Sofron István jégkorongozó, aki ugyan a hagymás, kolbászos verzióra esküszik, de nyitott az újdonságokra is. Véleménye szerint egy jó balatoni nyaraláshoz hozzátartozik a lecsó is, ezért amikor a srácokkal pihennek a vízparton, mindig beiktatnak egy-egy lecsónapot is.

(A Fehérvár TV beszámolója a 2015-ös Fehérvári Lecsófőző Vigasságról)

Sofi az elmúlt három évet Németországban töltötte, ezért nem tudott részt venni a fehérvári lecsófesztiválon, viszont a közösségi oldalaknak hála sok barátját látta a vigasságon. És mivel remek programnak tartja, hogy kedves ismerőseivel együtt lecsót főzzön, az idei fesztiválon már biztosan találkozhatunk vele is a Lecsó utcában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek