Clear sky23 °C
2019. április 25. csütörtök Márk
Menü

Pákozdon is feltűnt Harrison Ford!!!

Pákozdon is feltűnt Harrison Ford!!!
Harrison Ford a Szúnyogszigeti Halászcsárdánál (Fotó: Puskás Gábor/Facebook)

Egy ideje nem telik el nap, hogy ne posztolna valaki a Facebook falára egy fotót Harrison Forddal. Tekintettel arra, hogy jó pár évig Pesten éltem, ezek a fotók hozzám is eljutottak a közösségi oldalon, most azonban nem pesti, hanem pákozdi kapcsolataimnak hála jött velem szembe Han Solo megformálója. Aki a Falcont ezúttal Szúnyogszigeti Halászcsárdánál támasztotta meg egy kicsit.

És ha már ott volt, természetesen engedett képet készíteni magáról a személyzettel. Hogy elmosogatott-e maga után úgy, ahogy a pesti biciklis boltban is tette, arról nem érkezett információ, de szerintem senki nem haragudhatott meg rá akkor sem, ha ezúttal inkább fénysebességre kapcsolt és az Ezeréves Sólyommal elhúzott az Endor egyik holdjára.

Harrison Ford a Szárnyas Fejvadász második része miatt tartózkodik Budapesten, a filmet ugyanis itt forgatják. Korábban többször is feltűnt egy pesti biciklis boltban, de vidéken is elkapták már egy-egy szelfi erejéig. Pákozdon szintén biciklis szerkóban volt látható, így valószínűleg tekert egyet a Velencei-tó körül.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

 • Mobil applikációval is védekezhetünk a kullancsok ellen
  Mobil applikációval is védekezhetünk a kullancsok ellen
 • Miskolcon épít gyárat a Lufthansa
  Miskolcon épít gyárat a Lufthansa
 • Tovább erősödnek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok
  Tovább erősödnek a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok
 • Felújítják a Szent Imre Általános Iskolát
  Felújítják a Szent Imre Általános Iskolát

A hét embere

Eseménynaptár