7 évnél régebbi cikk

A székesfehérvári Diófa lett az ország legvirágosabb étterme
·Gasztrovirág·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaA székesfehérvári Diófa lett az ország legvirágosabb étterme
·Gasztrovirág·Utolsó frissítés: undefined

Nincsen ma virágosabb étterem Magyarországon a Diófánál. A versenyben a székesfehérvári vendéglátóhely megelőzte többek között az encsi Anyukám Mondta nevű helyet, amit az ország egyik legjobb éttermének tartanak.

Az Év legvirágosabb étterme-díjat vehette át a napokban Madlerné Kiss Ágnes, a Diófa Éterem ügyvezetője. Székesfehérvár egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező vendéglátóhelye nyerte ugyanis a Virágos Magyarországért verseny elismerését. A szervező Magyar Turisztikai Ügynökség ezúttal a települések hagyományos megmérettetése mellett azokra az éttermekre is szerette volna egy külön verseny keretében felhívni a figyelmet, amelyek nagy gondot fordítanak minél természetesebb környezet kialakítására, annak ápoltságára és amelyek ezáltal szeretnének kellemes hangulatot biztosítani a vendégeik számára. 

A Diófa Étterem győzelmét gyönyörűen gondozott kertjével és az ott található virágokkal, valamint a diófákkal érdemelte ki. 

A Diófa győztes kertje (Fotó: Facebook/Diófa Étterem)

A versenyben részt vett többek között az encsi Anyukám Mondta is, melyet az ország egyik legjobb éttermének tartanak. Rajtuk kívül a mezőny tagja volt és így Rozmaring-díjat nyert a nagykanizsai Szőlőskert Étterem, a sümegi Terrazza Bistro, a paloznaki Sáfránkert Étterem, a szolnoki Galéria Étterem, a tahitótfalui Bodor Major, a tiszafüredi Öreg Halász Étterem, a hódmezővásárhelyi Bandula Kisvendéglő és a bőszénfai Szarvasfarm Vadétterem is. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek