7 évnél régebbi cikk

A Hét Fotója: az Órajáték, ahogy még nem láttad!
A Hét Fotója: az Órajáték, ahogy még nem láttad!

A Hét Fotója rovatunkhoz Székesfehérváron vagy Fejér megyében készült képeket várunk, olyan amatőr vagy profi fotósoktól, akik szeretnék megmutatni alkotásaikat nagyobb közönségnek. A képeket az fmcponthu@gmail.com e-mail címre, vagy instagramon az #fmcponthu hashtag-re várjuk. A levélben szerepelnie kell a fotós nevének, és egy rövid történetnek, ami a fotóhoz kapcsolódik. A legjobb képek hétről-hétre kikerülnek oldalunkra, és az olvasók döntik majd el, kié legyen a hónap fotója.

Ezúttal Gimesi András Gime képét választottuk a Hét Fotójának. Hogy mi a története a pillanatnak, arról András mond pár mondatot lejjebb.

"Egy héttel ezelőtt Székesfehérváron kirándultunk a barátaimmal. A Belvárost járva rátaláltunk az Órajátékra. Szerencsénkre két óra előtt néhány perccel értünk oda, így nagyszerű élményben volt részünk, hallhattuk a harangjátékot. Utánaolvastam, így tudtam meg, hogy a bábuk a téli időszak alatt nem mutatják meg magukat, így elterveztük, hogy visszatérünk >>szezonban<< is, hogy megcsodáljuk teljes egészében."

Székesfehérvár/ Órajáték/ 2017 (Fotó: Gimesi András Gime)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek