7 évnél régebbi cikk

Jön 'A gitáros faszi az Anthraxből'!
Fehérvár Médiacentrum fotója
heiter.david
Jön 'A gitáros faszi az Anthraxből'!

Bizonyára minden fmc.hu olvasó emlékszik még arra, hogy a Dudich Ákos szakfordító és Horváth István 'Pityesz' alkotópáros megajándékozott minket az első magyar nyelvű Pantera és Max Cavalera önéletrajzi könyvvel. Rex és Max után Scott Ian van terítéken.

Hamarosan napvilágot lát Scott Ian önéletrajzi könyve "A gitáros faszi az Anthraxből" címmel (eredeti címe: I'm the Man - the story of that guy from Anthrax). Ismét abban a kiváltságos helyzetben lehetünk, mint Max Cavalera esetében, novemberben ugyanis hazánkba látogatott a brazil metál keresztapja, a koncert helyszínén pedig volt könyvbemutató is.

Március 12-én, Budapesten az Anthrax csap  a húrok közé. (Mondanom sem kell, hogy hol találkozhatunk először a könyvvel.) A rockzene iránt érzékenyek ezúttal egy sokkal vaskosabb olvasmányra számíthatnak, mint Rex és Max esetében, de nem csak ebben van különbség, hanem abban is, hogy az előző kötetekkel ellentétben ennél a könyvnél Pityesz nem szerepel az alkotók között. Megbízható forrásból azonban úgy tudjuk, hogy a Pityesz-Dudich alkotópáros készül még meglepetésekkel. Sőt, idén mindketten készülnek saját, szerzői könyvvel is!

Zárásképp következzék egy emblematikus Anthrax dal, ami nem mellesleg Ákos egyik kedvence:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek