7 évnél régebbi cikk

Minél nagyobb, annál jobb! - az oversized-trend menőbb mint valaha
Fehérvár Médiacentrum fotója
kovacs.v.orsolya
Minél nagyobb, annál jobb! - az oversized-trend menőbb mint valaha

Ideje átgondolni a tavaszi ruhatárunkat. A télikabátokat hajítsuk a szekrény mélyére! A bikiniszezonig szerencsére még van idő, ha úgy érezzük, kilókban is van még mit ledobni magunkról. Addig pedig jöhet az oversized, az egyszerre feltűnő és mindent eltakaró divat!

Minden eddiginél divatosabbak idén az úgynevezett oversized ruhadarabok. Legyen kabát, pulóver, nadrág vagy maxi-ruha, mindenben az oversized a menő. Mégis mitől olyan nagyszerűek ezek a több számmal nagyobb holmik, amiktől úgy nézünk ki, mintha egy óvódás gyerek aggatta volna magára az anyukája ruháit? Ápol és eltakar, persze. Reggel nem kell sokat gondolkodni az öltözködésen, csak magunkra kapunk egy óriás lebernyeget. Biztos a szabóknak sincs túl sok dolga vele, túl nagy precizitást nem igényel egy hatalmas trapéz vagy téglalap alakot nyisszantani a textilekből. De tévedés azt hinni, hogy az oversized stílus viselésével rejtegethetjük valódi testalkatunkat, vagy éppen nagyobbnak mutat minket annál, amekkorák vagyunk. Pont arra jó, hogy ott és azt villantsunk elő alóla, amit szeretnénk!  Nézzük, mit találtak még ki a tervezők 2017 tavaszára.

Ami a színeket illeti, nem éppen a visszafogottság jellemzi az idei trendet. A tavaszi kínálat meghatározói a magenta és az élénksárga.
(Fotó: cosmopolitan.co.uk)

Csak a lányok kiváltsága? Na nem! A divattervezők bebizonyították: az oversized daraboknak a pasik ruhatárában is helye van.
(Fotó: globalblue.com)

Nem csak a nagy méretek, a virágminta is szinte kötelező!
(Fotó: afmu.net)

Minták és szabásvonalak merész párosítása
(Fotó: cosmopolitan.co.uk)

Még egy óriáskabát alól is kivillanthatunk valamit, ha más nem a bokánkat
(Fotó: afmu.net)

Némelyik darab vitorlának is beillene
(Fotó: theguardian.com)

A kifutókon felvonuló modellek öltözékeiből kiderült: a nyolcvanas évek stílusa is rendesen visszaköszön, válltöméssel az élen
(Fotó: cosmopolitan.co.uk) 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek